Dosta mu je supruge koja ga tretira užasno: Harry snimljen bez Meghan, uživao je u društvu posebne dame

S obzirom na to da Harry i Meghan posljednje evente obilaze odvojeno, počela su šuškanja da je njihov brak na klimavim nogama.

Amy Katz/ZUMA Press Wire/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle nekoć su zajedno obilazili evente, no to se sad promijenilo. Naime, Meghan je prošlog vikenda držala govor na otvorenju knjižare u Montecitu, a ovaj vikend se Harry pojavio sam dvaput - prvo na dobrotvornom koncertu Kevina Costnera na njegovom imanju u Kaliforniji, dok je Meghan navodno bila bolesna.

Alma Rose Middleton/One805/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Također, bio je sam i na večeri održanoj u čast ljudi koji su pretrpjeli nasilja u djetinjstvu, koju je organizirala Svjetska zdravstvena organizacija u New Yorku. Tad se sreo s belgijskom kraljicom Matildom i srdačno su se pozdravili.

BELGA / DDP USA / PROFIMEDIA 

S obzirom na to da Harry i Meghan posljednje evente obilaze odvojeno, počela su šuškanja da je njihov brak na klimavim nogama. Biografkinja britanske kraljevske obitelji Angela Levin nedavno je otkrila je da se Harry u braku s Meghan osjeća usamljeno i marginalizirano te navodno planira obnoviti svoj narušeni odnos s članovima obitelji i starim prijateljima.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako Levin ističe, princ se već neko vrijeme osjeća vrlo izolirano, a način na koji se njegova supruga ponaša prema njemu samo pridonosi tome. Snimke sa službenog posjeta Kolumbiji koju je par nedavno posjetio samo dodatno potvrđuju te oštre navode.

BRYAN BEDDER / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA 

Prema riječima kraljevske biografkinje, na gotovo svim videima sa spomenutog putovanja princ Harry djeluje potpuno odsutno i nezainteresirano. S druge strane, čini se kako je Meghan glavna zvijezda i to ne samo tijekom boravka u Kolumbiji, već i u svakodnevnom životu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Moglo bi se reći da Harry nije ni 'rezerva' svojoj ženi. On je gotovo ništa. Meghan se prema njemu užasno ponaša. Ako pogledate njihovo snimanje u Kolumbiji i Africi, njega se ne pita. Bio je gurnut u stranu', rekla je.

Fotografije princa Harryja i Meghan Markle pogledajte u galeriji: