Nećete ga prepoznati: Ovako danas izgleda George iz legendarne serije 'Seinfeld'

Nakon 'Seinfelda' je snimao brojne serije i filmove i često je davao glas u raznim animiranim filmovima, no nikad nije postigao uspjeh poput onog koji je ostvario ulogom Georgea Costanze.

youtube/screenshot

Jason Alexander javnosti je najpoznatiji kao George Costanza iz legendarne serijeSeinfeld’. Imao je 30 godina kad je počelo snimanje serije, koja se emitirala od 1989. do 1998. 

All Film Archive/Nbc / Mary Evans Picture Library / Profimedia 

Glumac, koji je nedavno proslavio 65. rođendan, snimljen je na ulicama Los Angelesa, a zbog sijede brade mnogi su ga jedva prepoznati.

DIggzy/Jesal / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Alexander je nakon ‘Seinfelda’ snimao brojne serije i filmove i često je davao glas u raznim animiranim filmovima, no nikad nije postigao uspjeh poput onog koji je ostvario ulogom Georgea Costanze.

All Film Archive/Nbc / Mary Evans Picture Library / Profimedia 

'Ovih dana pronalazim sve više prilika da budem od koristi, da iskoristim zapanjujuće i neproporcionalne blagoslove koje sam imao u životu i nekako to vratim i platim unaprijed', izjavio je u jednom intervjuu ove godine.

All Film Archive/Nbc / Mary Evans Picture Library / Profimedia 

Što se tiče njegovog privatnog života, od 1982. je u braku s Daenom E. Title s kojom ima dvojicu sinova - Noaha (28) i Gabea (32). Supružnici su prije dvije godine postali baka i djed, kad je njihov sin Gabe dobio dijete.