Ivana Banfić nije očekivala da će se nakon razvoda zaljubiti u ovog čovjeka: Uz njega joj se život potpuno promijenio

Kruno Ladišić i Ivana Banfić bili su prijatelji iz mladosti, a onda im se iznenada dogodila ljubav.

Pixsell/ Marko Lukunic

Pjevačica Ivana Banfić i njezin suprug Kruno Ladišić navodno su odlučili odvojeno nastaviti život i već neko vrijeme ne žive zajedno, kako je od bliskih izvora doznao Net.hr. Nijedno od njih nije htjelo komentirati te navode, pa nije poznat ni točan razlog raskida.

Par se vjenčao u svibnju 2008. godine u matičnom uredu u Velikoj Gorici, a Kruno je pjevačicu zaprosio u Indiji, na Taj Mahalu. Godinu dana nakon vjenčanja dobili su sina Jana.

Pixsell/ Tomislav Miletic 

Ivana i Kruno poznaju se od mladosti i bili su prijatelji, a zaljubili su se tri godine nakon što se ona razvela od prvog supruga Roberta Magića, s kojim je bila u braku 12 godina. O Kruni je tada bilo poznato samo da radi kao realizator na Novoj TV, no zbog braka pjevačice i sam je dospio u medije.

'On je prijatelj mog brata pa je uvijek bio tu negdje, dolazio nam je doma, išli smo na badminton zajedno, ekipica, ali nikad mi nije palo na pamet da bi nešto moglo biti u toj sferi. Morala je barem biti neka iskra, ali nije je bilo. Sreli smo se na jednoj obiteljskoj fešti. Ja sam kasnila, a jedino prazno mjesto bilo je ono kraj njega. Sjela sam kraj njega, stavio mi je juhu u tanjur i ja sam odjednom doživjela takvu ljubav da je to teško opisati. Ljubav me preplavila. Bilo je valjda očito, jer je nećak poslije svima rekao da misli kako su se Kruno i Ivana zaljubili. Od tog trenutka, Kruno i ja bili smo nerazdvojni', opisala je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Pixsell/ Nel Pavletic 

Banfić je sa suprugom i sinom prije nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mjesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje.

'Kao obitelj željeli smo promjenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo se u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda jednostavno i bajkovito kako se činilo', rekla je prije nekoliko godina.

Instagram 

'Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i mnoga druga nova iskustva s kojima se do sada nismo susretali. Lijepo je i mirno. Novo okruženje, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo', rekla je pjevačica, koja je često na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima se vidi kako radi poslove na farmi.