Ovo nitko nije očekivao: Nakon što je iznenadila objavom razvoda nakon 11 godina, Indira Levak šokirala novom viješću

Indira i Miroslav Levak potaknuli su nagađanja o pomirenju.

Instagram

Krajem srpnja pjevačica Indira Levak iznenadila je viješću da se razvodi od supruga Miroslava Lelasa nakon 11 godina braka, a tu je informaciju podijelila na Instagramu.

'Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je Indira.

Instagram 

No svojim zadnjim objavama na društvenoj mreži potaknula je nagađanja o njihovu pomirenju. Indira je na Instagramu objavila fotografiju s Miroslavom na kojoj poziraju kraj motora te je otkrila da su se zajedno uputili na put.

'Avantura zove me! Via Monaco', napisala je u opisu.

'Pa jeste opet zajedno? Bravo', 'Divni zajedno', 'Samo hrabro dalje kroz zajednički život', 'Samo naprijed, ljubav pobjeđuje', pisali su Indirini pratitelji, a ona nije odgovorila na komentare. Kontaktirali smo i Indirinu menadžericu Snježanu Radočaj, koja nije htjela ništa komentirati. 'To morate povjeriti s Indirom', rekla nam je. Pokušali smo nazvati i Miroslava, koji je još uvijek naveden na Indirinom Instagram profilu kao kontakt za booking, no on nam se nije javio.

Instagram screenshot 

Indira je u pričama na društvenoj mreži otkrila da im je prva stanica na putovanju bila Padova, pa je moguće i da je Miroslav ugasio mobitel dok je u vožnji.

Instagram screenshot 

Što se točno događa među supružnicama i razvode li se i dalje, preostaje nam tek doznati.