Markantni HRT-ovac drastično se promijenio u pola godine: Mnogi ga nisu prepoznali kad se ovakav pojavio u javnosti

Zbog svojeg uglađenog stila, oduvijek je izazivao zanimanje žena.

Robert Gašpert

Poznati sportski novinar i urednik na HRT-a Bruno Kovačević slavi 57. rođendan.

Markantan i poznat po uglađenom modnom stilu, Bruno je oduvijek izazivao i zanimanje žena, no mnoge je iznenadila njegova promjena izgleda u kratkom roku.

Pixsell/ Matija Habljak 

Kada se krajem prošle godine sa suprugom Mateom pojavio na jednom premijeri u Zagrebu, Bruna nije bilo lako prepoznati na prvi pogled zog sijede brade i kose, jer je samo pola godine ranije još bio potpuno crn. Što je kumovalo ovoj nagloj promjeni, ostalo je nepoznanica.

Pixsell/ Igor Soban 

Inače, Bruno je od 2018. u braku s bivšom rukometašicom i PR stručnjakinjom, koja je od njega mlađa 9 godina. Vezu su započeli 2013. godine, a upravo ih je Storyjev fotograf po prvi puta snimio zajedno na Bajaginom koncertu na zagrebačkoj Šalati. Prema pisanju domaćih medija, par je spojila Mila Horvat.

Robert Gašpert 

Supružnici imaju četverogodišnjeg sina Rija o kojem je Matea jednom prilikom progovorila za Story. 'Trenutačno ga učim igrati nogomet, jako ga veseli lopta, a nadam se da će tako i ostati', ispričala je prije dvije godine.

Bruni Kovačeviću to je drugi brak. S bivšom suprugom Zrinkom bio je 15 godina u braku, a zajedno imaju 25-godišnje sina Reja.

Još fotografija Bruna i supruge Matee pogledajte u galeriji: