Danijela Dvornik se fotkala nakon tuširanja: Omotala se samo malim ručnikom i sjela na krevet

Fotografirala se kad je izašla iz tuša i omotala se samo malim ručnikom.

Instagram

Danijela Dvornik svakodnevno dijeli detalje iz svog privatnog života sa svojih preko 100 tisuća pratitelja na Instagramu.

Udovica kralja funka Dina Dvornika ne krije koliko uživa u otočkom životu otkako je prije nekoliko godina preselila u Sutivan na Braču. Tamo živi u kući koju joj je, kako su pisali domaći mediji, poklonio Dean Dvornik, a uredila ju je po svojem ukusu, čime se također hvalila na društvenim mrežama.

Na otoku se bavi raznim aktivnostima, od plivanja i treniranja, preko rada u vrtu, do druženja sa sumještanima. Sada se u pričama na Instagramu pohvalila kako se sredila za jednu rođendansku zabavu, a pohvalila se i da je to postigla u vrlo kratkom roku.

Instagram screenshot 

Danijela se fotografirala nakon tuširanja, omotana samo malim ručnikom koji je morala pridržavati rukom da ne klizne s nje. Zatim je pokazala i kako se uspjela dotjerati u svega 12 minuta.

Instagram screenshot 

Inače, koliko je poznato Danijela nakon smrti supruga Dina nije pronašla novu ljubav, a i na tu se temu osvrnula na društvenim mrežama.

Prije dvije godine je odgovarajući na pitanja pratitelja s Instagrama priznala da nije isključila mogućnost pronalaska novog partnera.

'Trenutno nemam nikoga, ali to ne znači da ga neću imati', rekla je tada, no istaknula je i da se ne bi više udavala: 'Ne mislim da su taj prsten i ceremonija vjenčanja jako bitni da bi nekome dokazala da ga volim.Mislim da sam sada u godinama kada to može biti drugačije.'

Podsjetimo, Danijela je 2008. godine iznenada ostala udovica. Dino je preminuo nedugo nakon svojeg 44. rođendana, od kombinacije lijekova koja se pokazala kobnom.