Bilo je jače od nje: Ljudi ne mogu vjerovati gdje se pojavila Kate Middleton dok se još liječi

Njezin izlazak jasan je znak da se princeza vraća onome što voli, u što je uključeno I provođenje vremena s obitelji.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Znakovi su mali, ali jasni. Kate Middleton, princeza od Walesa postupno se počinje osjećati bolje, nakon mjeseci provedenih daleko od očiju javnosti tijekom oporavka od raka.

Catherine se osjećala dovoljno dobro da ovog tjedna prisustvuje matineji Engleskog nacionalnog baleta Giselle u Sadler's Wellsu, što je bio iznenadni izlazak o kojem je kasnije pisala na društvenim mrežama.

'Čestitamo i zahvaljujemo Engleskom nacionalnom baletu i Sadler's Wellsu na prekrasno snažnoj, dirljivoj i inspirativnoj izvedbi Giselle Akrama Khana. Kreativnost u svom najboljem izdanju!', napisala je.

Kate je poznata ljubiteljica baleta i tijekom godina bila je uočena u publici na predstavama kao što je ‘Orašar’. Njezin izlazak jasan je znak da se princeza vraća onome što voli, u što je uključeno I provođenje vremena s obitelji.

Prošli vikend, princ i princeza od Walesa proveli su vrijeme u Balmoralu s kraljem i kraljicom, a fotografirani su kako se voze na nedjeljnu jutarnju misu. Kate je nosila jednu od svojih omiljenih škotskih kombinacija - kaput od tvida i fedoru s perjem.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Princeza Kate se također polako vraća na posao i održala je nekoliko sastanaka od početka rujna. Prošlog utorka sastala se s članovima tima Centra za rano djetinjstvo u dvorcu Windsor.

Ranije ovog tjedna, Kate je također održala sastanak vezan uz njen koncert božićnih pjesama, tijekom kojeg se sastala sa suradnicima i članovima svoje Kraljevske zaklade kako bi isplanirali ključni događaj u svom kalendaru, koji se održava u Westminsterskoj opatiji i prenosit će se na ITV-u na Badnjak.