Pamela Anderson u 57. godini bez trunke šminke: Zbog tragedije se odbija našminkati, a izgleda nevjerojatno

Pamela Anderson nije se šminkala 5 godina, a unatoč tome pršti od seksepila.

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Pamela Anderson predstavila je 'The Last Showgirl' na 72. San Sebastian Film Festivalu. Ona igra glavnu ulogu ostarjele plesačice koja traži smjer i smisao u svom životu.

Na eventu se pojavila bez trunke šminke, u potpuno prirodnom izdanju. Inače, glumica se nije šminkala pet godina, a prestala je nakon tragične smrti svoje vizažistice Alexis Vogel kojoj je tako odlučila odati počast.

Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia 

'Bila je najbolja. I nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku. Bez šminke osjećam se slobodno i pomalo kao buntovnica. Primijetila sam da se mnogo ljudi više fokusira na šminku i tehnike, a ja radim upravo suprotno. Svi mi izgledamo pomalo smiješno kad ostarimo. Nekad se smijem kad se pogledam u ogledalo jer pomislim, vau, ovo mi se događa', rekla je Pamela za Elle u ranijem intervjuu. 

Dodala je i da želi imati više kontrole nad svojim izgledom, a s obzirom na najnovije fotografije jasno je da je odluka bila ispravna. Iako je Pamela izabrala dostojanstveno starjeti, zadržala je mladolik izgled za koji se mnoge njene kolegice iz Hollywooda grčevito bore. 

Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia 

Na pitanje novinarke magazina 'ID' koja je tajna njenog dobrog izgleda, Pamela je odgovorila: 'Ovih dana ne treba raditi ništa. Ustanem se i sve što se događa na licu, događa se. Sve počinje s prihvaćanjem sebe. Ovo je poglavlje mog života u kojem pokušavam osnažiti sebe. Nekad to može biti teško, naročito kada sebe trebate uvjeriti da ste dobri, da ste dovoljni i da ste lijepi. Jurenje mladosti je nedostižno. Nikada nećete vratiti vrijeme, prema tome, uživajte u onome što imate sada', poručila je tad. 

Poznato je da je Pamela 90-ih bila seks simbol, a muškarci su ludjeli za njom. Međutim, ni decenijama kasnije, nije se mnogo promijenila, te i danas puca od samopouzdanja i seksepila. Malo tko bi rekao da ima 57 godina, piše Stil.