'Danas sam imala totalni slom': Lana Jurčević snimila se kako plače, otkrila što je razdire

Lana Jurčević objavila je video u suzama.

Instagram

Lana Jurčević je krajem prošle godine rodila kćerkicu pa je razumljivo da se posvetila majčinstvu i karijeru privremeno stavila u drugi plan.

Pjevačica i dalje rado objavljuje detalje iz svog života na društvenim mrežama, a njene fanove posebno vesele objave s njenim partnerom i djetetom.

Iako ne može biti očitije da Lana uživa u sretnom obiteljskom životu, ovaj put je otkrila da joj nešto ipak nedostaje i da ju je to dovelo do suza.

'Danas sam imala totalni meltdown (slom) kad je ovo došlo na radiju', napisala je uz snimku na kojoj se vidi da joj teku suze dok na radiju svira njena pjesma 'Prava ljubav' koju je otpjevala s Lukom Nižetićem.

'Fali mi mjuza jaaaaako, al jednostavno... Maki me sad treba više. A vi me nemojte zaboraviti', dodala je.

U opisu snimke je otkrila da se svakako namjerava vratiti glazbi.

'Maki i ja plačemo u duetuuuu. Gledat ćeš ti mamu svoju još da radi ono što joj srce naaaajviše voli. Nešto je u zraku, non stop me tagate u zadnje vrijeme na pjesme i non stop se pjesme vrte- hvala i radijima. Hvala svima na preslatkim porukicama na storije, sve ih čitam', napisala je.

Fanovi su joj odmah odgovorili emotivnim porukama.

‘Tako se meni plače kad skontam da sam jučer imala 23 godine, a danas 37, kako? A ovakve pjesme me samo vraćaju u mladost’, ‘Ova pjesma je obilježila sve moje bivše ljubavi i kako ju je divno čuti kad se pojavi na radiju’, ‘Mene ova pjesma uvijek natjera na suze. Draga Lana,mi ,tvoja publika ćemo te čekati koliko god treba. Imaš najljepši i najvažniji posao na svijetu, jedan preslatki cvijet zalijevati ljubavlju,pažnjom,toplinom da raste i izraste bez granica’. ‘Ovo je pjesma mog djetinjstva, volim te Lana’, bile su samo neke od brojnih poruka.

Više fotografija Lane i njenog dečka Filipa pogledajte u galeriji: