'Lijepo vas je vidjeti ovako sretne': Indira Levak nakon objave razvoda donijela neočekivanu odluku

Svi su uvjereni da se pomirila s Miroslavom.

Instagram

Indira Levak je krajem srpnja iznenadila viješću da se razvodi od supruga Miroslava Levaka nakon 11 godina braka, no sada su svi uvjereni da su se pomirili.

Pjevačica je prije nekoliko dana otkrila da su se uputili na zajedničko putovanje motorom, a sada je objavila fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju u Svetištu Gospe Lurdske u Lourdesu.

Instagram 

'Ne obećanjem da ću te usrećiti na ovom svijetu, nego na onom drugom', napisala je Indira uz fotografiju.

'Zajedno ste najjači. Lijepo Vas je vidjeti ovako sretne', 'Svu sreću ovoga svijeta vam želim od srca! Vi ste meni zajedno tako moćan par', neki su od komentara koje su dobili.

Indira je ranije otkrila da su se uputili u Monako, no nije odgovorila znatiželjnim pratiteljima koje je zanimalo je li se pomirila s Miroslavom. Mi smo oko toga kontaktirali i Indirinu menadžericu Snježanu Radočaj, koja također nije htjela ništa komentirati. 'To morate povjeriti s Indirom', rekla nam je. Pokušali smo nazvati i Miroslava, koji je još uvijek naveden na Indirinom Instagram profilu kao kontakt za booking, no on nam se nije javio.

Instagram 

Što se točno događa među supružnicama i razvode li se i dalje, preostaje nam tek doznati.

Podsjetimo, Indira je vijest o njihovu razvodu objavila na Instagramu.

'Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je tada.

Instagram 

Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani. U bračnu luku uplovili su 2014. godine na imanju vinarije Coner nedaleko Bjelovara, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji.