Sve je bila farsa za javnost: Princezu Kate je sestra izdala onda kad ju je najviše trebala

Njezino ponašanje je zgrozilo svijet.

Chryslene Caillaud / Panoramic / imago stock&people / Profimedia

Skupa su živjele u stanu u Chelseaju kad su imale 20, a sad dijele iskustvo majčinstva s troje djece. Riječ je o Kate Middleton i njezinoj dvije godine mlađoj sestri Pippi, s kojom je princeza od Walesa jako bliska.

Chryslene Caillaud / Panoramic / imago stock&people / Profimedia 

Pippu je javnost upoznala kao Kateinu djeverušu na njezinu vjenčanju s princem Williamom 2011. godine. Nakon kraljevskog vjenčanja, Pippa je ostala veliki oslonac za svoju sestru, a prošle godine su se ona, suprug James Matthews i djeca preselili u Berkshire kako bi bila što bliže sestri i njezinoj djeci. 

Guibbaud-Mousse-Nebinger-Orban/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Upravo zbog te njihove povezanosti i bliskosti, mnogi su na društvenim mrežama bili iznenađeni kada su u veljači vidjeli Pippu kako s obitelji uživa na Karibima, dok joj se sestra borila s rakom. Javnost to tada još nije znala, ali se nagađalo. Kate je priznala u videu da odlazi na kemoterapiju tek krajem ožujka, a vjeruje se da je princeza vijest o teškoj dijagnozi podijelila sa svojom obitelji prije nego je otkrila svima.

Profimedia 

Pippi su to zamjerili jer je bila potpuno bezbrižna na odmoru, umjesto da je ostala kući i bila podrška starijoj sestri Kate. 

Opuštena Pippa odmarala se s obitelji na Karibima i uživala je na plaži, što nije promaklo fotoreporterima, koji su je ulovili nasmijanu u kupaćem kostimu. Odmaralište Eden Rock u vlasništvu je obitelji njezina supruga Jamesa od 1995. Godinama je njihovo odredište za odmor iz snova. 

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno je Kate bila na meti kritika jer je napokon pokazala svoje pravo lice. Bliska je sa svojim nećacima, djecom sestre Pippe i brata Jamesa, ali ne i sa suprugovim nećacima, djecom princa Harryja i Meghan Markle. Njihova sina Archieja su upoznali jer se rodio u Londonu i živio je u kraljevskim rezidencijama nekoliko mjeseci prije nego se obitelj preselila u Ameriku. Međutim, kćer Lilibet Dianu navodno nikad nisu stigli upoznati - ni Kate ni William, ali ni njihova djeca, George, Charlotte i Louis.