'Presudila vam je jedna pogreška': Mlađi brat Dine Jelusića natjecao se u 'Superpotjeri' i ostao bez 20 tisuća eura

Odlučio se za dvoboj sa svih pet lovaca za 20.000 eura i 10 sekundi prednosti.

HRT

Jesenski dio druge sezone ‘Superpotjere’ počeo je uzbudljivim i napetim dvobojima četvero natjecatelja, a najuspješniji bio je Tomislav Vlaić. Pobijedio je četvero lovaca i osvojio 10.000 eura.

HRT 

Tatjana Bošnjaković, Bruno Jelusić i Natko Jurdana, iako su imali sjajne trenutke, nisu uspjeli nadmudriti lovce, piše HRT. Bruno, student druge godine Ekonomskog fakulteta i mlađi brat poznatog hrvatskog pjevača Dine Jelusića, već je imao jako dobra iskustva s ‘Potjerom’ - u svibnju je nadigrao Deana i osvojio 20.000 eura.

HRT 

Komentirajući mogući odgovor na prvo pitanje bio je dekoncentriran i brzoplet, no na poticaj Joška zastao je, razmislio te točno odgovorio i osvojio 1000 eura. Odlučio se za dvoboj sa svih pet lovaca za 20.000 eura i 10 sekundi prednosti.

HRT 

Nažalost, četiri netočna odgovora dovela su ga do poraza u napetoj završnici. Lovci su znali sve odgovore i na kraju dvoboja na satu im je ostalo 11 sekundi.

'Presudila vam je, doslovce, jedna pogreška', rekla je Morana čestitajući.

HRT 

'Drago mi je što sam odigrao protiv svih lovaca, jer obožavam i ‘Potjeru’ i ‘Superpotjeru’. Barem znam da sam se borio do kraja. Hvala vam', zaključio je Bruno.