Krstila ga je na prvi rođendan: Maja Šuput otkrila krsno ime svog sina Blooma

Maja Šuput je krstila sina na njegov prvi rođendan, a mnogi su se pitali koje je njegovo krsno ime.

Instagram

Kad pričamo o djeci domaćih zvijezda, Bloom Tatarinov apsolutno je najpoznatije domaće celebrity dijete, a mama Maja Šuput ne skriva koliko je zaljubljena u svog mališana. Bloom je njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu stigao kao kruna ljubavi u ožujku 2021. godine.

Nela Fell 

'Kad je Bloom u pitanju, mogla bih pričati satima. Zaista, najzabavnijih devet mjeseci mog života. Iako, zaista sam vodila jedan turbulentan, izrazito aktivan i nevjerojatno zabavan život, ali ovo je potpuno jedna druga vrsta i emocije i zabave i avanture. Nevjerojatno, zaista. Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dijete i jedno zahvalno stvorenje da je s njim svaki dan baš komedija i uživancija. Otkad se rodio, zaista nije bio mjesec da nismo s njim otišli na neko putovanje. Dijete je proputovalo uzduž i poprijeko cijelu Hrvatsku. Već je bio i dva puta u Turskoj, po ljeti i sada smo bili u Istanbulu tako da vožnja brodom, vožnja avionom, vožnja autom. Ma ne, sve mu paše i s njim je vrlo, vrlo ugodno provoditi sve slobodno vrijeme, a po kući da ne pričamo, od jutra do mraka to je samo igra, smijeh. Ne znam, apsolutno sam opčinjena i zaljubljena u to svoje prekrasno dijete', ispričala je Maja ekskluzivno za Story u velikom intervjuu nekoliko mjeseci nakon što je postala majka.

Kada je Maja otkrila da je sinčiću dala internacionalno ime, potaknula je lavinu podijeljenih reakcija. 

Instagram 

'Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji i to da riječ bloom označava zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači 'Zlatno Srce', 'Zmajev Plamen'. U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao 'ustajanje'. I na kraju treba dodati i to da riječ bloom osim cvijeća, označava i čelik', napisala je jednom prilikom Maja.

Na njegov prvi rođendan pjevačica je krstila sinčića, a mnogi su se pitali koje je njegovo krsno ime. U intervjuu koji je dala magazinu Gloria na kraju 2022. godine Maja je otkrila i tu tajnu, Bloomovo krsno ime je - Bloom.