Ovo je svima promaknulo: Kate Middleton u svoj video ubacila skrivene poruke koje otkrivaju što joj se zaista događa

Nedavno je princeza Catherine objavila video kojim je javnost upoznala sa svojim zdravstvenim stanjem. Ono što su neki primijetili su skrivene poruke koje se protežu kroz snimku nastalu u okruženju njenog doma u Norfolku.

Instagram

Javnost više od kralja Charlesa i njegovog sina, budućeg kralja princa Williama, voli Kate Middleton. Stoga ne čudi podrška koju je primila nakon što je objavila da se bori s rakom, ali i interes javnosti za njeno stanje.

Nedavno je princeza Catherine objavila video kojim je javnost upoznala sa svojim zdravstvenim stanjem. Bilo je to 9. rujna, a Kate je objavila snimku kojom je otkrila da je završila s preventivnom kemoterapijom te da će odsada biti posvećena očuvanju svog zdravlja.

Ono što su neki primijetili su skrivene poruke koje se protežu kroz snimku nastalu u okruženju njenog doma u Norfolku.

Priroda kao izvor ozdravljenja

Kateina povezanost s prirodom jedna je od najistaknutijih tema. U videu se vidi kako hoda kroz polje pšenice te se naslanja na drvo, što simbolizira njezino oslanjanje na prirodu za fizičko i emocionalno iscjeljenje. Princeza je i ranije govorila o 'moći prirode' u očuvanju njenog zdravlja, a ovaj video tu poruku pojačava. Prizori milovanja pšenice i gledanja leptira kako leti naglašavaju ulogu prirode u njezinom putu do oporavka.

Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Važnost obitelji

Obitelj je oduvijek bila središnja točka Kateina života, a ovaj video jasno pokazuje da su joj oni bili podrška tijekom borbe s rakom. Scene koje prikazuju njezino troje djece - princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa - pokazuju razigranu vezu punu ljubavi. Njezini roditelji, Carole i Michael Middleton, također se pojavljuju, potvrđujući koliko su bili uključeni u njen oporavak.

Kensington Palace 

William kao njezina stijena

U rijetkom i dirljivom iskazu ljubavi, Kate i princ William prikazani su kako dijele intimne trenutke. Tako se može vidjeti kako se oslanjaju jedno na drugo i smiješe se jedno drugom. Ovi nježni trenuci otkrivaju da joj je William bio podrška tijekom oporavka. Kate ga je nazvala svojim 'izvorom utjehe i sigurnosti', a u videu je prikazan kao njen stup snage.

Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Posveta pokojnoj kraljici Elizabeti

Video ima nostalgičnu, zrnatu estetiku, koja podsjeća na kućne videozapise koje su snimali pokojna kraljica Elizabeta i princ Philip. Čini se da ovaj stilski odabir odaje počast kraljičinoj ljubavi prema dokumentiranju obiteljskih trenutaka, dodajući sentimentalni sloj videu.

U jednoj sceni vidi se kako Kate vozi Land Rover, što je još jedna posveta kraljici Elizabeti, koja je bila poznata po vožnji u poznim godinama. Prizor Kate za volanom simbolizira njezinu novopronađenu snagu i neovisnost nakon kemoterapije.

Preko ovih suptilnih, ali snažnih poruka, Kateina snimka ne samo da obavještava javnost o njezinom zdravlju, već naglašava ključne aspekte njezina života.