'Ja sam vrištala kad sam vidjela, jedva čekam da mu to damo!!': Marijana Mikulić otkrila kako će iznenaditi sina Jakova

Glumica je otkrila kako će iznenaditi sina povodom njegova rođendana.

Instagram

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je objavila rođendansku čestitku za sina Jakova i otkrila kako će ga iznenaditi povodom njegova rođendana.

Dragi Jakove, načula sam do ti je rodendan! Nadam se da sam dobro čula. Znaš, ponekad budem malo smušena i lijena, molim te nemoj nikome reći, pa znam krivo sve shvatiti. Hi hi. Ako sam dobro čula, sa svojom ekipom pandi napravila sam jednu šarenu podlogu s raznim slovima. Iskreno, ja ti nisam toliko pametna kao ti, pa su za mene to samo slova. No sigurna sam da ti točno znaš čemu služe i da će ti donijeti radost i osmijeh na ličeko. Nadam se da će ti rodendan biti divan, da ćeš biti okružen osobama koje te vole najviše na svijetu i da će ti se ostvariti sve želje koje zaželiš. SRETAN RODENDAN!!!!’, piše u čestitki.

Instagram 

Aaaaa stiglo nam je nešto za Jakova, ja sam vrištala kad sam vidjela. Jedva čekam sutra da mu to damo!! Odmah sam ih kontaktirala i dogovorila da i nekog od vas daruju povodom Jakijevog rođendana. Sutra sve objavim, jaooo jedva čekam da mu vidim lice kad ovo ugleda’, poručila je Marijana.

Instagram 

Podsjetimo, njezinom sinu Jakovu dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma. Marijana na društvenim mrežama redovito govori o majčinskim izazovima, a dijeli i obiteljske situacije kroz koje prolazi sa sinčićem. Glumica i njezin suprug Josip u braku su 19 godina i imaju trojicu sinova.

Više fotografija Marijane Mikulić s obitelji pogledajte u galeriji: