Netom prije nego je izašla priča o novoj curi: Mate Rimac povukao potez koji se možda neće svidjeti njegovoj bivšoj ženi

Mate Rimac navodno ima novu djevojku, a sad je iznenadio i novim potezom.

youtube/screenshot

Šuška se da Mate Rimacima novu djevojku. Kako piše Index, riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca, koja se bavi marketingom.

Linkedin 

Poduzetnik je u subotu promijenio i profilnu fotografiju na svom Facebook profilu. Ranije je tamo stajala fotka njega i sad već bivše suprugeKatarine Lovrić. Tu fotografiju postavio je u srpnju 2021., a sada umjesto Katarine stoji fotka Rimca i luksuznog automobila u pozadini.

Podsjetimo, krajem lipnja u hrvatskim medijima odjeknula je vijest da se Rimac razveo od Katarine Lovrić nakon samo tri godine braka.

'Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci. Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu', rekao je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Facebook 

Matina navodna nova djevojka je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Rimcem i njegovim automobilom. Fotografije su mogli vidjeti samo njezini prijatelji na društvenoj mreži. Po Miholjcu se već neko vrijeme šuška da im je Rimac novi ‘zet’, a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Instagram 

'Ne bih ja to sad komentirala, u poslu sam', rekla je Valentina novinarima i zamolila ih da je nazovu kasnije.

Na kasnije pozive nije odgovarala, već im je porukom odgovorila da nema komentara nastavno na temu zbog koje su je zvali. Nakon toga je zaključala sve fotografije na društvenim mrežama za javnost. Za komentar su nazvali i Martu Longin iz odjela za odnose s javnošću Rimac Automobila. I ona im je kratko rekla da nema komentara na tu temu.