Bloom u provodu bez Maje Šuput: Družio se s Ivom Todorić pa napravio nešto što je oduševilo i njegovu mamu

Pjevačica je objavila snimke sa zabave na kojoj je njen sin bio bez nje, ali ju je dostojno zamijenio.

Instagram screenshot

Maja Šuput često uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama snimkama i fotografijama svojeg sinčića jedinca, trogodišnjeg Blooma.

Pjevačica je sada u pričama na Instagramu pokazala i kako se Bloom povodio na jednoj dječjoj zabavi na kojoj je bio bez nje, ali ju je i dostojno zamijenio.

Instagram screenshot 

'Dok je mama jučer pjevala u Dugopolju, Bloom je imao gažu na ročkasu u Zagrebu', napisala je uz snimku na kojoj Bloom pjeva za mikrofonom, a oko njega su curice. 'Kako njega cure vole', istaknula je ponosna mama. Raspjevanoj ekipi u jednom trenutku pridružila i Iva Todorić.

Instagram screenshot 

Kći Ivice Todorića je ovu prigodu iskoristila i za fotografiranje s Bloomom, koji je već prava zvijezda društvenih mreža. 'Na kraju mu je srce ukrala srculence', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj Bloom sjedi u Ivinom naručju. Srculence je inače tvrtka Ive Todorić, a i naziv njezina službenog profila na Instagramu.

Instagram screenshot 

Podsjetimo, Maja Šuput postala je mama u ožujku 2021. godine. Sinčića Blooma dobila je sa suprugom Nenadom Tatarinovim, s kojim je u braku od svibnja 2019.

Još fotografija preslatkog Blooma pogledajte u galeriji: