Danijela Dvornik podijelila rijetku fotografiju s majkom Žarkom: Nitko se ne može načuditi koliko je mladolika

'Mama je divna, bezvremenska ljepotica', nizali su se komplimenti na njezin izgled.

Instagram

Danijela Dvornik objavila je rijetku fotografiju s majkom Žarkom. Podijeila je dio njihovog razgovora sa splitske rive.

'Razgovor mame (76 god) i mene: - i kakav ti je plan kad se vratiš iz Firence? -ajme puna sam obaveza i posla! - moram sad otići u doktora, moram napravit neke pretrage, skinut šlauf oko struka, to ću privatno..mrzim to kad mi visi, malo se generalno uredit, dogovorit izdavača za knjigu koju sam napisala, napravit promociju, a napisala sam još 3 knjige koje čekaju na lekturu! Čerce moja malo mi je to vrimena za sve!

Gledam mater i smijem se i ne mogu virovat. -šta se smiješ? -ma ništa… nevjerojatna si ! - E…, uredila sam kuću, sredila krov i uredila potkrovlje, sve to kupila i donila na Vis… i cilo lito se naradila sa turistima. Prođe godina ne rečeš “keks”! Pa vi sad vidite na koga sam', napisala je Danijela.

'Mama je divna, bezvremenska ljepotica. Dama', 'Mama divna, koja energija', 'Mama je jako zgodna...kao I vi', nizali su se komplimenti ispod objave.

Inače, mama Žarka aktivna je na društvenim mrežama, baš poput svoje kćeri Danijele, i redovito dijeli svoja razmišljanja o različitim temama. Primjerice, jednom prilikom je pisala kako bi za starije osobe u Splitu trebalo osigurati mobilne kućice za odmor, umjesto da ih se šalje u staračke domove.

Instagram 

'Evo ideje za one preko 70, a ne domovi prekrcani s bolesnim i zdravima. Terena ima, može i iza brda, da se to srediti, samo nedostaje volje i netko tko bi to pogurao. Za stariju populaciju u Splitu od 80-ih ništa nije učinjeno, a trebalo bi', napisala je Žarka.

Ellina baka i Danijelina majka također redovito dijeli svoje osobne fotografije, na kojima je vidimo kako odlazi na more, uživa u ispijanju kavica sa psom i slično. Mnogi hvale njezin izgled i komentiraju joj koliko lijepo i mladoliko izgleda.