'Ljubavnicu je skrivao godinama': Procurio pseudonim koji princ William koristi kad spava u hotelima

U braku Kate i Williama već dugo nešto ne štima, pišu svjetski mediji.

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia Kate Middleton i princ William

Da nije sve u redu u braku između budućeg britanskog kralja, princa Williama (42) i njegove supruge, princeze Kate Middleton (42), strani mediji javljaju već mjesecima. Nakon što se Kate borila s rakom i odlazila na preventivnu kemoterapiju, te su priče postale sve učestalije. 

Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

S obzirom na to da se ranije govorilo o tome kako je William prevario suprugu i to s markizom Sarah Rose Hanbury, unatoč tome što je Sarah to demantirala, mnogi smatraju da je istina da je princ imao ljubavnicu. Navodno su snimljeni kako skupa jedu za Valentinovo.

Stephen Pond / PA Images / Profimedia 

Zbog tih priča, dio javnosti se prisjetio početka 2000-tih, kada je princ studirao na sveučilištu St. Andrews u Škotskoj. Tada je koristio pseudonim jer je htio privlačiti što manje pozornosti na sebe. Realno, svi na fakultetu su znali da će jednog dana on sjesti na tron i vladati, ali William je ipak htio koristiti neko drugo ime umjesto William Wales.

Upravo se pod tim imenom upisao na sveučilište, tvrdi autor Robert Jobson, koji je napisao knjigu o princezi Kate pod nazivom 'Catherine, The Princess of Wales', a onda je William počeo koristiti pseudonim Steve

Copetti/Photofab / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Odlučio je koristiti pseudonim Steve u bizarnom pokušaju da prođe ispod radara', napisao je Jobson u knjizi. William je morao jako dobro istražiti tko mu je prijatelj, a tko samo želi doći do nekih informacija. Pogotovo nakon što je počeo izlaziti s Kate. Tada je fokus javnosti bio maksimalno na njima pa su 'bježali' vikendima u Highgrove, Sandringham ili u vikendicu na Balmoralu. Koristili su se lažnim imenima.

UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia 

'Povremeno su se prijavljivali u hotele, koristeći imena gospodin i gospođa Smith - što bez sumnje nikoga nije zavaralo', piše autor. Zbog toga što je ranije znao 'muljati' s pseudonimima i lažnim imenima se prijavljivati u hotele, pojedinci smatraju da upravo to može činiti i danas. 

'Tako može ljubavnicu skrivati godinama', komentiralo se na društvenim mrežama. 

Kako su Kate i djeca provodili vrijeme dok se liječila od raka pogledajte u galeriji: