Ivana Kovač prisjetila se karijere u Magazinu: 'Najteži period, gađali su me jer nisam plava, jer sam Mišina kćer...'

'Nikad prije nisam pjevala na pozornici, a odjednom sam trebala naučiti ogroman broj pjesama u kratkom roku. To je bilo najteže iskustvo u mojoj karijeri', rekla je.

Željko Petreš

Pjevačica Ivana Kovač gostovala je u prvoj emisiji ovosezonskog Special Happy Showa kod Nike Antolos i podijelila svoje misli o karijeri, majčinstvu, vjeri, ali i o vlastitom pristupu glazbi, ističući kako ne prihvaća svaku pjesmu, pa čak i kad zna da će biti hit.

Ivana je tijekom emisije podijelila i iskustva iz vremena kad je bila članica grupe Magazin, prije nego što je započela solo karijeru. Ispričala je kako joj je jedan od najvećih izazova bio naučiti tekstove čak 60 pjesama odjednom.

Ivana Kovač  YouTube

'Nikad prije nisam pjevala na pozornici, a odjednom sam trebala naučiti ogroman broj pjesama u kratkom roku. To je bilo najteže iskustvo u mojoj karijeri', rekla je i dodala:

'Gađali su me sa sedam milijuna strijela jer sam crna, jer nisam plava, jer sam alt, jer nisam sopran, jer sam Mišina kćer, jer sam ovo, jer sam ono... Bila sam čitala komentare i onda mi je Tonči rekao da mi to bude prvi i zadnji put. To je bilo 2009. godine i od onda ja nemam pojma šta se piše o meni', ispričala je Ivana.

Instagram 

U razgovoru je spomenuta i Ivanina obitelj, a posebnu pažnju posvetila je odnosu s ocem, legendarnim Mišom Kovačem.

'Biti kći Miše Kovača nosi svoju težinu, ali i veliku čast. Naučila sam puno od njega o poštenju i autentičnosti, i to mi je pomoglo da izgradim vlastiti put, uz njegovu podršku', ispričala je Ivana.