Ima 59 godina, a na izgledu bi joj pozavidjele i duplo mlađe: Sin režira njene eksplicitne scene, ona ga brani

Obožavatelji su je nekoliko puta osudili zbog čudnog odnosa sa sinom.

Instagram

Elizabeth Hurley slovi za jednu od najljepših žena i glumica svijeta, a ovu titulu nosi otkako se sredinom devedesetih pojavila na premijeri filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' s Hughom Grantom. 

Osim njezinog glumačkog talenta, planetarnoj slavi tada je pridonijela i Versace haljina s golemim iglama od citre koju je nosila te je vrlo brzo postala seks simbol.

Danas ima 59 godina, no mnogi se i dalje dive mladokim izgledu britanske zvijezde. Časopis Maxim proglasio ju je brojem 1 na svojoj listi 100 najseksi žena svijeta, a Elizabeth je na naslovnici magazina pozirala u bikiniju, s plavom muškom košuljom prebačenom preko golog tijela. Nosila je samo zlatni lančić oko vrata, piše Stil.

'Vjerujem da je najbolji način za izgradnju samopouzdanja osigurati da imate nešto vrijedno za ponuditi. Postoje situacije kada se nađete u neugodnim okolnostima. Ali kada govorim o nečemu što znam, osjećam se potpuno samouvjereno i mislim da je to ključ. Pronađite svoju zonu udobnosti bez obzira na to što radite i otkrijte koje jedinstvene kvalitete nosite sa sobom. Eliminirajte ono što vam se ne sviđa', rekla je.

Profimedia 

Iako iza sebe ima uspješnu karijeru, Elizabeth u ljubavnom životu kroz godine nije imala previse sreće. Utjehu je pronašla u sinu Daminu kojeg je dobila sa Steveom Bingom. Majka i sin su nerazdvojni, a mnoge je iznenadilo kada je Damian u filmu ‘Strogo povjerljivo’ režisirao eksplicitne lezbijske scene u kojima glumi upravo njegova majka.

'Ali zapravo za nas to uopće nije bila velika stvar, samo jedna od sedam scena koje smo snimali tog dana. Nismo imali puno vremena. Bila je to noćna scena... i čim padne mrak, komarci počnu s bombardiranjem... Nismo baš puno razmišljali o tome. Iako znam da drugi ljudi misle da je to prilično zapanjujuće', rekla je ranije za The Telegraph.

Profimedia 

Mnogima je dobro poznata njezina veza s glumcem Hughom Grantom, s kojim je provela 13 godina. Slovili su za jedan od najomiljenijih parova, sve dok glumca 1995. nisu ulovili dok je bio intiman s prostitutkom Divine Brown. Dobio je dvije godine uvjetno, u medijima su o njemu izvještavali konstantno, a on je čak uspio zadržati dobar odnos s Elizabeth.

Oprostila mu je, a onda su 2000. konačno prekinuli

Više fotografija Elizabeth Hurley pogledajte u galeriji: