Anđelka Stević Žugić u rijetkom izlasku sa suprugom Markom: Nisu skidali osmijeh s lica, a svi su primijetili jedno

Prošle su se godine vjenčali i dobili dijete.

Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je održana premijera filma 'Bauk', na kojoj su se pojavila brojne poznate osobe. Među njima su bili i glumica Anđelka Stević Žugić i njezin suprug Marko Žugić.

Par je bio odlično raspoložen i cijelo vrijeme su se smiješili fotografima. I Marko i Anđelka za ovu su prigodu odjenuli crne kombinacije i pritom izgledali sjajno. Na društvenim mrežama komentira se i kako Anđelka nikada nije izgledala bolje.

Antonio Ahel/ATA Images 

Inače, par je prošle godine u svibnju dobio kćerkicu Čarnu, a vjenčali su se u rujnu 2023. godine. Anđelka i Marko organizirali su tajno vjenčanje kojemu su prisustvovali samo njihovi najbliži.

O njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su se zajedno pojavili na premijeri filma 'Zlatni dečko'. On ju je zagrlio i poljubio što je pokrenulo šuškanja da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Instagram 

Podsjetimo, Anđelki ovo nije prvo dijete jer iz prošlog braka ima i sina Jakšu. Glumica je pozornost hrvatske publike privukla je u popularnoj seriji 'Andrija i Anđelka' gdje je glumila s Andrijom Miloševićem.