Javnost je iznenađena: Rođakinja prekinula šutnju i otkrila kakvo je zbilja zdravstveno stanje Kate Middleton

Kate Middleton je prije nekoliko tjedana otkrila da više ne ide na kemoterapiju.

Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Šira obitelj princeze od Walesa Kate Middleton podijeli su s javnošću važne novosti o zdravstvenom stanju buduće kraljice nekoliko dana nakon što je ona objavila da je završila kemoterapiju.

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Kate Middleton podijelila je njezina rođakinja, glumica Sophie Winkleman, također poznata kao Lady Frederick Windsor.

Profimedia 

U intervjuu za magazin Hello!, Sophie Winkleman najprije je otkrila kakva je zapravo princeza Catherine.

'Ona je divna', rekla je kratko.

'Zadnji put sam je vidjela u Wimbledonu; bilo je lijepo veselo vidjeti je, divnu kao i uvijek. Bila je nevjerojatno hrabra i tako joj dobro ide', dodala je.

Nove informacije o zdravstvenom stanju Kate Middleton objavljene su nekoliko dana nakon što je u emotivnom videu sa suprugom, princem Williamom, potvrdila da je završila kemoterapiju. Također dolaze nakon posjeta princa Harryja Velikoj Britaniji zbog humanitarnog događaja kojem će prisustvovati.

DANNY LAWSON / PA IMAGES / PROFIMEDIA 

Prema Daily Expressu, princ Harry sletio je u Ujedinjeno Kraljevstvo tijekom vikenda uoči dodjele nagrada WellChild. Udruga WellChild je podijelila fotografije i snimke princa Harryja na društvenim mrežama.

Kako piše magazin People, najnovije putovanje otuđenog princa u Ujedinjeno Kraljevstvo ne uključuje sastanak s njegovim ocem kraljem Charlesom ili bratom princom Williamom.