Ove subote čeka vas klupski spektakl u Tvornici kulture: Vanna u posebnom izdanju!

Glazbena diva koja svojim šarmom i glasom već desetljećima oduševljava nastupima uživo održat će prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu nakon prepune Arene Zagreb.

promo

Vanna je kroz godine oduševila domaću glazbenu scenu svevremenskim hitovima u više različitih žanrova i svaki je puta za nagradu punila koncertne dvorane i trgove, a pred punom Tvornicom će i ove subote napraviti pravi spektakl koji bi po svemu sudeći trebao biti nešto drugačije i posebno za publiku. Kultnim klupskim prostorom Velikog pogona Tvornice Kulture će 5. listopada odzvanjati najveći dance i pop hitovi domaće glazbene scene, koje svi dobro znaju od riječi do riječi.

promo 

Ako ste barem jednom u izlasku plesali na “Tek je 12 sati”, “Da ti nisam bila dovoljna”, “Kao rijeka”, “Ljubav putuje pod lažnim imenom”, ili se raznježili na “Izmiješane boje”, “Želju”, “Puna memorija”, “Loš trenutak”, onda ne čekajte ni trenutka i nabavite svoje ulaznice za koncert u sustavu Eventima po cijeni od 20 eura prije nego što nestanu.

promo 

Vrhunska vokalistica ponudit će nešto novo u svojoj karijeri, a poznato je da su njeni nastupi do sada uvijek bili isprepleteni punokrvnom svirkom zbog repertoara koji nudi. Na koncertu će klupski vibe i zvuk otkriti jednu novu dimenziju sjajne pjevačice.

promo 

Nakon velikog koncerta u Areni motivacija za klupskim prostorom i bliskim doživljajem publike nikad nije bila veća. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će novo i najbolje od sebe, a do spektakla će još otkriti i brojna iznenađenja.

Vanna je nedavno objavila i pjesmu “Dan po dan”, duet sa Sergejem Božićem iz showa The Voice, a ujedno i jednim od sigurnih gostiju velikog koncerta.

promo 

“Bit će to pravi show. Uvijek je posebno vratiti se u Zagreb i Tvornicu Kulture koja obećaje jednu potpuno drugačiju atmosferu i tjera te da napraviš poseban koncert. Bit će smijeha, plača, plača od smijeha, a dobra zabava trajat će satima. Dođite da se napjevamo i naplešemo. Vidimo se ove subote u Tvornici!”, najavila je Vanna čiji su koncerti ovoga ljeta bili posebno energični i raspjevani.

promo 

Očekuje nas sjajno izdanje jedne od najboljih domaćih pjevačica koje će zasigurno ostati u lijepom sjećanju svima koji će stići nabaviti svoje ulaznice za koncert u centru grada.

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/vanna-zagreb-tvornica-kulture-638870/event.html