Antonija Blaće ima razloga za slavlje: Čestitke stižu sa svih strana, a riječi njezine sestre mame suze na oči

Ne prestaje oduševljavati mladolikim izgledom.

Robert Gašpert

Domaća voditeljica Antonija Blaće danas slavi 45. rođendan, a mnogi obožavatelji komentiraju da u petom desetljeću izgleda bolje no ikad. Ovim povodom oglasila se na društvenim mrežama pa otkrila i s kojim slavnim osobama dijeli rođendan.

'Rođendan mi jeee. Wooohooo! Primam želje i čestitke iduća 24 sata. Može i duže za one koji zaborave. Želim vam da vam ovaj dan lijepo i mirno prođe. Voli vas vaša Antonija. P.s. Odabrala sam stvar koja je bila hit u godini kad sam se rodila. Nemojte guglat. Btw, dijelim ročkas sa Stingom, Ghandijem i Gogom Bogdanom. Skroz neloše', napisala je.

'Sretan rođendan od srca! Predivna kao i uvijek!', 'Sretan ročkas Tonkica! Svega, sve i više ti želim u godini pred tobom!', 'Svako dobro, najdraže medijsko lice s malih ekrana', 'Sretan ti rođendan, najzabavnija, najdraža i najpametnija dušo', komentirali su pratitelji, a čestitkama su se pridružile i  glumica Nataša Janjić Medančić te pjevačica Nina Badrić koja joj je poručila: 'Sretan mila'.

Na društvenim mrežama čestitala joj je i sestra Branka, koja je osam godina mlađa od voditeljice. Rijetko je viđamo u javnosti, a sada je odlučila podijeliti fotografiju s voljenom sestrom.

'Sretan rođendan jedinoj osobi na planeti kojoj se bojin proturiječiti jer satare argumentima da ne možeš sebi doći još narednih 8 sati nakon rasprave. Sretan rođendan jedinoj osobi koja me opominje da se ne mrštim jer...bore. Sretan rođendan jedinoj osobi koja podržava moje Eurosong ludilo. Sretan rođendan jedinoj osobi na planeti kojoj još uvik dopuštam da mi bude autoritet. Sretan rođendan jedinoj osobi na svitu koja me naučila da budem grammar nazi. Sretan rođendan mom najvećem uzoru. A šta ako zarati? Voli te sestra', napisala je.

Inače, Antonija se nedavno odvažila i na promjenu imidža. Voditeljica je odlučila posvjetliti kosu pramenovima, nakon čega je s obožavateljima podijelila rezultate frizerskog tretmana.

'Evo, nek i na feedu stoji jedan good hair day', poručila je, a obožavatelji su je odmah zasuli komplimentima.

'Tonka prelijepa si, ovo je definitivno tvoje vrijeme', 'Curica', 'Najljepša boja i frizura do sad.. Top', 'Predivna', 'Wow, prelijepa si', bili su samo neki od komentara.

Podsjećamo, Antonija i njezin suprug Hrvoje Brlečić u lipnju su proslavili devetu godišnjicu braka, povodom čega je voditeljica na društvenim mrežama objavila niz njihovih zajedničkih fotografija. Ranije je za Story govorila o njihovom braku pa otkrila koko čega se najčešće svađaju.

'Nekad se pitam 'Je li moguće da smo nas dvoje od svih ljudi na svijetu 14 godina zajedno, osam u braku.... I evo, jesmo. Neozbiljni smo, naš dom je pun vedrine, smijeha, poljubaca. Normalno da imamo svojih mušica, ali nebitne su. Jedino oko čega ćemo se vječno prepirati su situacije u prometu. Mislim, i to prepiranje je sada već postalo smijeh. Naime, uvijek se 'svađamo' oko toga čija je ruta kraća i logičnija'', rekla nam je u ožujku prošle godine.

Više fotografija Antonije i Hrvoja pogledajte u galeriji: