Navodni novi dečko Angeline Jolie mlađi je od nje i - zauzet: Šokantno je u kakvom su odnosu njegova cura i glumica

Već se neko vrijeme šuška da slavna glumica ponovno ljubi.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ljubavni život Angeline Jolie (49) nakon razvoda od Brada Pitta (60) uglavnom je bio obavijen velom misterije, a tijekom proteklih godina ona je pretežno bila fokusirana na svoju obitelj i posao. Ipak, već se neko vrijeme šuška da slavna glumica ponovno ljubi. 

Vincenzo AloisiMEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njezin navodni novi dečko je glazbenik Akala. Na Instagramu 'Atelier Jolie', što je profil istoimenog kreativnog kolektiva koji je glumica osnovala, osvanula je galerija s panela koji je vodila. Na fotografijama se vidi kako Angelina intervjuira gosta, Mustafu, koji je predstavio svoj debitantski album, ali i neki gosti. Tako se u publici našao i Akala, a stigla je i glumica Zoe Kravitz.

Mike Raison / dmg media / Profimedia 

Tko je Akala?

Njegovo pravo ime je Kingsley James McLean Daley i ima 40 godina. Opisuje ga se kao svestranog umjetnika, povjesničara, pjesnika, novinara, repera te velikog ljubitelja umjetnosti, posebice kazališta. Odrastao je u umjetničkoj obitelji te je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi. Njegova starija sestra je poznata pjevačica i reperica Ms. Dynamite.

Tribe Nine Studios/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Dosad je izdao pet studijskih albuma, a 2006. proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na MOBO Awards. Također, uvršten je na UK Powerlist 2021. za 100 najutjecajnijih tamnoputih Britanaca. Svoju prvu knjigu, 'Domoroci: Rasa i klasa u ruševinama Carstva', objavio je 2018. godine. Na Instagramu ima preko 400 000 pratitelja s kojima ponekad dijeli trenutke iz svog privatnog života.

Glazbenik je nedavno bio pratnja Angelini Jolie na Filmskom festivalu u Veneciji. Strani mediji pišu kako se njih dvoje navodno viđaju već godinu dana, a glasine su prvi put počele kružiti kad se Akala pridružio Jolie i njezinim kćerima Zahari i Shiloh na književnom festivalu Calabash na Jamajci u svibnju prošle godine. Osim toga, na Filmskom festivalu u New Yorku reper je snimljen u zagrljaju s Paxom, glumičinim sinom.

Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Najviše prašine podignulo se kada su Angelina i Akala viđeni kako izlaze iz njezinog hotela u Italiji tijekom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji u kolovozu kad je glumica stigla kako bi premijerno prikazala svoj film ‘Maria’.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Daily Mail pak piše da je Akala navodno u vezi s Chanelle Newman, koja mu je poslovna partnerica te su ona i Angelina u dobrim odnosima. Koga zapravo ljubi ovaj reper teško da ćemo saznati uskoro, jer je Jolie poznata po tome da poslije prekida s Bradom Pittom ne eksponira svoj privatni život, a Akala joj je veoma sličan po tom pitanju, kažu upućeni.