Boji se da neće još dugo živjeti: Zbog raka je preventivno vadila organe, a onda saznala užasnu dijagnozu

U životu je prošla mnogo ružnih stvari.

Profimedia

Gledatelji su Christinu Applegate (52) zavoljeli kao Kelly Bundy u seriji 'Bračne vode', a na vrhuncu karijere doznala je da ima rak dojke. Imala je 36 godina i skrivala je dijagnozu od svih, a odstranila je i obje dojke. 

Profimedia 

Rak je otkriven u ranoj fazi pa su šanse za ozdravljenje bile velike. Upravo zbog toga često potiče žene da odlaze na mamografske preglede i prije nego napune 40. S obzirom na to da se strašila da će rak napasti i druge organe, preventivno je odstranila jajnike i maternicu.

'Istina, prošlo je puno godina, ali nikad ne zaboravljaš kroz što si prošla. Sve izgleda drukčije i svaki put kad pogledaš svoje tijelo, sjetiš se', rekla je svojedobno.

Story 

Glumici je velika podrška u svemu bio je njezin suprug, basist Maryn LeNoble, za kojeg se udala 2013. i s kojim je dobila kćer Sadie (13). Posvetila se obitelji, a onda joj je 2020., u jeku pandemije korona virusa, dijagnosticirana još jedna bolest. Ovaj put je bila riječ o multiploj sklerozi. 

'Pozdrav, prijatelji. Prije nekoliko mjeseci dijagnosticirana mi je multipla skleroza. Bilo je to čudno putovanje. No, podržavaju me ljudi koje poznajem i koji boluju od iste bolesti. Težak je to put. No kao što svi znamo, put ide dalje', napisala je. U vrijeme kada je doznala za MS, i dalje je glumila i priznala je da joj je bilo teško hodati bez štapa tijekom snimanja posljednje sezone serije 'Mrtav za mene'. 

Profimedia 

U podcastu 'Armchair Expert with Dax Shepard' prije mjesec dana otkrila je da je primila još jednu groznu vijest. Saznala je da ima 30 lezija na mozgu.

Profimedia 

'Najveća mi je iza desnog oka, pa me desno oko jako boli', rekla je. Vid joj, kaže, nije oštećen. Veseli je napredak medicine i to što se oboljelima od multiple pomaže da dulje žive, ali ipak nije sigurna hoće li biti tu još dugo.

'To je strašna stvar kod multiple skleroze - nema kraja. Tako sam ljuta zbog toga, ne možeš to pobijediti', rekla je.