Sve je šokirala gnjusnom navikom: Sin kraljice Camille otkrio što njegova mama radi kad misli da je nitko ne gleda

'Kako će Camilla reagirati kad čuje da sin govori o njoj javno', pitaju se mnogi.

JORDAN PETTITT / PA IMAGES / PROFIMEDIA

S obzirom na to da smo iz stranih medija u više navrata mogli pročitati kako kraljica Camilla voli popiti dobar džin, ali i zapaliti cigaretu, većina je mislila kako su to njezini poroci. Njezin sin Tom Parker Bowles nedavno je objavio knjigu 'Kuhanje i kruna: Kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Charlesa III.' te ima brojne intervjue kako bi promovirao svoju novo djelo, a time je i 'razotkrio' svoju majku. 

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Za The Times je ispričao detalje o omiljenoj hrani svoje majke i ispričao ponešto o njihovu odnosu. 

'Mislim, sin bi to i rekao, ali ona je netko s kim volim večerati. I volim s njom ići u šetnje po Škotskoj. Uvijek postoje svađe, razlike u mišljenju i bilo bi vrlo čudno da se slažemo u svemu. Neugodno... Zasigurno joj ponekad idem na živce', rekao je Camillin sin. Nije se libio demantirati ono što se u medijima priča oko odnosa njegove majke i opijata. 

HENRY NICHOLLS / AFP / PROFIMEDIA 

'Znate li da ima tu reputaciju da pije džin i puši? Nikada u životu nije popila čašu džina. Ne puši', otkrio je i zaštitio svoju majku. Istaknuo je da se Camillu nikako ne može opisati kao osobu koja je 'teški pušač' i koja pije alkohol. S vremena na vrijeme popije čašicu alkohola, dok je nitko ne gleda, ali to nije svakodnevno. Nikada je nije vidio pripitu, otkrio je. 

Na pitanje novinara kako je Camilla reagirala kada je saznala da njezin sin piše knjigu o britanskoj kraljevskoj obitelji i hrani, Tom je odgovorio: 'Sve je prije objave prvo pročitala moja majka, a zatim i Palača'.