Žive u kući od 150 kvadrata: Ovo je muž Petre Sanader, njegovo zanimanje moglo bi vas iznenaditi

Par je u braku od 2021. godine, a Petra je nakon udaje navodno zadržala svoje prezime.

Grgo Jelavic/PIXSELL

Starija kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra Sanader, živi u Americi. Ranije je bila glumica i scenaristica, no sada se time više ne bavi. Život joj se drastično promijenio ako je suditi prema informacijama koje je objavila na jednoj stranici. Više ne živi u New Yorku, ne glumi, a u međuvremenu se i udala.

Marko Lukunic/PIXSELL 

'Nakon što sam upoznala svog nevjerojatnog muža, preselili smo se u Teksas s našim malim pudlom Homerom, a svoju strast prema nekretninama pretvorila sam u profesiju s punim radnim vremenom. Duboko vjerujem u snagu nekretnina kao alata za ulaganje. I sam sam strastven ulagač, mislim da su nekretnine najbolji način da većina Amerikanaca izgradi i prenese bogatstvo sljedećim generacijama i želim pomoći što većem broju ljudi da to iskoriste', navela je na stranici Experience.com.

Marko Lukunic/PIXSELL 

Tko je suprug Petre Sanader?

Imperijal piše da je Petrin muž Amerikanac Michael koji je glazbenik i član benda popularnog u Austinu i diljem Teksasa. Par je u braku od 2021. godine, a Petra je nakon udaje navodno zadržala svoje prezime. Novi dom Sanaderove starije kćeri nalazi se u ograđenom kompleksu kuća i apartmana, koji se službeno zovu Canyonside and Falconhead West u gradu Austinu u Texasu.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

Supružnici žive u kući površine od oko 150 m2, s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Zbog kupnje te kuće su se i zadužili, što je u tamošnjim zemljišnim knjigama provedeno 15. studenog 2021., piše Imperijal.