Mirjana Hrga upozorila na 'čisto zlo': 'Moglo bi nas sve zaviti u crno, jasno je tko to radi'

Poznata je po tome da komentira aktualnosti.

Robert Gašpert

Bivša novinarka, poduzetnica Mirjana Hrga, na Facebooku je izrazila zabrinutost zbog rata na Bliskom istoku te je osudila izraelske napade i SAD zbog podrške koju im pruža.

youtube/screenshot 

'Prije točno godinu dana, u intervjuima za četiri televizije (Hrvatska, Makedonija, BiH i Srbija) upozorila sam da će ‘čudni upad’ Hamasa na inače nevjerojatno branjeni i čuvani teritorij Izraela te ovaj način na koji se Izrael ‘brani”’, izazvati sukob užasnih razmjera. Podržavati takvu ‘obranu’ Izraela bila je i jest čista ludost. Njihovo divljanje moglo bi nas sve zaviti u crno', napisala je.

'Ne morate znati ništa o međunarodnim odnosima, ali bilo bi dobro da shvatite: svaki ispaljeni izraelski projektil ili metak, pucanj je u Europu. Ne u SAD koji sponzorira ovo zlo. Zgrada koja se dimi u srcu nezamislivo lijepog Bejruta je simbol divljaštva, ludila i bahatosti današnjih svjetskih političkih moćnika. Muslimanski svijet ponovno je nažalost nevažan. Oni su opet čista kolaterala. Valuta za potkusurivanje', dodala je.

Dražen Kokorić 

'Izraelsko-palestinski sukob – majka svih sukoba – namjerno se ne rješava. On je u funkciji ‘hepo kocke’ kad treba potpaliti svjetski sukob. A jasno je tko to radi. Isti onaj koji to ne zaustavlja. SAD. Čisto zlo. Koje ćemo plaćati mi. Svaki onaj koji i jutros preskače te ‘vijesti iz daleka’ jer mu se ne da zamarati – ili je mentalno nesposoban ili je opasno komotan', zaključila je.