Tedeschi junior prije braka s bogatašicom ljubio je kćer našeg trenera: Godinu nakon prekida udala se za nogometaša

Ovaj ‘zlatni par’ vezu je uspješno skrivao godinu dana.

Nel Pavletic/PIXSELL

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emil Tedeschi mlađi i supruga Nika Perenčević pet su godina u sretnom braku, a prije dvije na svijet je stiglo njihovo zajedničko dijete, sinčić kojem su dali ime Emil.

Bračni par živi samozatajno, što ne čudi s obzirom na to da se o privatnom životu mladog nasljednika ne zna puno.
Jedina njegova javnosti poznata veza bila je ona s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, koji je u to vrijeme bio glavni pomoćnik Slavena Bilića u engleskom prvoligašu West Hamu.

Igor Soban 

Kako je tada pisao tportal, ovaj ‘zlatni par’ vezu je uspješno skrivao godinu dana.

Lana Jurčević i Emil Tedeschi zajedno su studirali na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u Zagrebu.

'Cure su već velike, odrasle su, ali i dalje imamo jako blizak odnos, kontaktiramo bilo da sam ja u inozemstvu ili da smo u istom gradu. Imamo odličan odnos. One su jako dobre studentice, govore strane jezike. Pristojne su, skromne i komunikativne. Pomalo mi je u jednom razdoblju zasmetala minorna medijska priča, izmanipulirana, kad su prikazane stvari kakve nisu. Moje kćeri su odgojene da poštuju ljude, da znaju vrijednost novca, da imaju moralne i ljudske kvalitete, i to mi je najvažnije', rekao je Jurčević svojedobno za Jutarnji list o svojim kćerima.

Da je vezi došao kraj domaći su mediji objavili 2018. godine.

Instagram 

Lana je nakon toga sreću pronašla s makedonskim nogometašem Ristom Rikijem Mitrevskim, za kojeg se udala 2019. godine s kojim je u međuvremenu dobila sina.

Iste je godine Emil oženio Niku Perenčević.