Jednom je obilježila bolan gubitak, a iza druge se krije jeziva tajna: Iznenadit će vas pravo značenje Vanninih tetovaža

Iako ih ne skriva, mnogi ih često ne primijete kod pjevačice.

Instagam

Iako ih nikad nije previše isticala, poznato je da pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna ima dvije tetovaže. Obje za nju imaju posebno značenje, a sada je otkrila više o tetovaži Male sirene Ariel koju ima na nadlaktici. Naime, u razgovoru za In Magazin otkrila je da Mala sirena sa sobom nosi posebnu poruku, ali i jezivu tajnu.

F.S./ATAImages/PIXSELL 

'Zato što je poruka da ne mijenjaš sebe i ono što te definira da bi se svidio nekom drugom. Meni je taj Hans Christian Andersen... Disney Ariel je slatka, ali to je za djecu verzija. Prava sirena se pretvori u pjenu vala i ne završi to dobro!', rekla je pa dodala da joj se sviđa prava verzija sirene.

Istaknula je i kako bi, da se poput Ariel probudi bez glasa, 'pala u popriličnu depresiju'.

Druga tetovaža, koju je napravila krajem travnja prošle godine, povezana je s gubitkom koji je tada proživjela.

Instagram 

Pjevačica je na društvenim mrežama  podijelila fotografiju tetovaže na podlaktici gdje je ukrasnim slovima ispisala ime Aba. Riječ je o njezinoj kujici koja je uginula u veljači 2023. godine,

'Prolazi peti dan otkako se njezino predivno i savršeno srce prestalo boriti... Predivno i savršeno po svim kriterijima, osim po medicinskim. I to je sve što imam za napisati. Ne pomaže ni kad pišem o tome, ni da govorim o tome, ne pomaže ni kada mislim o tome. Zapravo, ne pomaže ništa. Aba, ljubav naša', napisala je tad pjevačica uz fotografiju s kujicom.

Više fotografija poznate pjevačice pogledajte u galeriji: