Svi su mislili da je prirodna ljepotica, no stara fotografija otkrila je pravu istinu: Danas više ne sliči na sebe

Uspjela se izvući iz pakla ovisnosti.

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Glumica Lindsay Lohan ovih dana snimljena je u jednom pariškom restoranu, a pogled na njezino lice pokrenuo je šuškanja da se ova holivudska zvijezda odrekla svog prirodnog izgleda. Opravdanje za takve reakcije proizlazi iz njene fotografije nastale 2004. godine, a o kojoj se u posljednje vrijeme sve češće govori.

Instagram 

Lindsay je na samom početku karijere krasila prirodna ljepota, a s vremenom je dospjela u sam vrh Hollywooda. Ipak, zbog brojnih skandala povukla s javne scene da bi se godinama kasnije vratila, iako su mnogi drugi detalji osim njezinih uloga i dalje u prvom planu.

Ovaj put u fokusu je njezin izgled, odnosno transformacija koja je dosta izražena, iako Lindsay nema na mnogim listama zvijezda koje su ljubitelji estetske kirurgije. Tome je djelomično pridonijela njezina pauza od medija. U međuvremenu su se u njezinom životu dogodile velike promjene.

JR / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, ona i njezin suprug Bader Shames u srpnju prošle godine dobili su sina, koji je rođen u Dubaiju. Nakon vijesti o trudnoći otkrila je da je neko vrijeme provela s majkom i ostalim članovima obitelji, što se godinama nije dogodilo, koliko je javnosti poznato.

Lindsay Lohan i Bader Shames vjenčali su se 2022. godine, a vijest o vjenčanju objavili su na njezin rođendan. Budući roditelji započeli su vezu neposredno prije pandemije korone, a ona je krajem 2021. objavila da su se zaručili.

Story 

Lindsay je imala mnogo uspona i padova tijekom svoje 30-godišnje karijere u Hollywoodu. Dospjela je  na naslovnice zbog raznih ekscesa s drogom i alkoholom te boravka u zatvoru, piše Žena.rs.

'Posljednjih nekoliko godina bilo je traganje za dušom', rekla je u jednom intervjuu.

Više fotografija Lindsay Lohan pogledajte u galeriji: