'Ne priliči joj to': Gledatelje iznenadilo što Doris Pinčić radi kad misli da je nitko ne gleda, zamjeraju joj jedno

Dok su joj neki uputili komplimente, drugi smatraju da joj je potrebna promjena.

Instagram

Doris Pinčić Guberović jedno je od najomiljenijih lica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', no mnoge posebno intrigira njezin život 'iza kamere'. Na službenoj Facebook stranici emisije tako su osvanule fotografije na kojima se Doris, misleći da je nitko ne gleda, odlučila zasladiti kolačima.

Kad je 'uhvaćena na djelu', šarmantna voditeljica stavila je ruku preko usta, a zatim se i nasmijala cijeloj situaciji.

'Pojest ću sve kolačiće. Voditelji iza kamera', stoji u objavi.

'Majka žena Kraljica, osvježenje na televiziji. Predivna', 'Pojedi Doris, prekrasni su kolačići!', 'Lipa naša Doris', komentirali su obožavatelji.

'Mislim da ne bu niš pojela. To nije u njenom stilu', komentirala je jedna pratiteljica.

Bilo je i onih koji su kod Doris primijetili i jedan drugi detalj koji im se nije svidio. 

'Pod hitno promijeniti frizera', 'Ova frizura na nju djeluje da izgleda starije', 'Nosi frizuru koja joj uopće ne priliči', komentirali su ispod objave.

Screenshot  Doris Pinčić Guberović

Inače, Doris je prošlog mjeseca proslavila 36. rođendan, a iako rijetko govori o svom privatnom životu, nedavno je priznala da se bori s velikim problemom.

'Ima li nas još ovdje koji muku mučimo s bolnim leđima', upitala je svoje obožavatelje na Instagramu, a zatim otkrila što joj pomaže u ublažavanju bolova.

'Ovaj 'bodljikavac' za moja leđa u zadnje vrijeme puno znači. U početku nije lako hodati po ovome! Ali kad sam pobijedila samu sebe… ide! Trudim se barem desetak minuta svako jutro, još dok sam u pidžami. I imam osjećaj da su leđa stvarno bolje', opisala je podlogu na kojoj leži kako bi si olakšala muke.

Više fotografija slavne voditeljice pogledajte u galeriji: