'Od jutra mi se srce para': Zdravko Mamić je shrvan, ne može sakriti tugu

Bivši izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, ne može sakriti tugu.

Ivo Cagalj/PIXSELL

Zdravko Mamić oglasio se povodom velikih poplava u Bosni i Hercegovini.

'Od jutra mi se srce para gledajući prizore prirodne katastrofe koja je poplavila i razorila moju Bosnu I Hercegovinu. Razoreni gradovi i velik broj odnesenih nevinih života naših braće i sestara koji su poginuli Ili nestali u Tarčinu, Kiseljaku, Kreševu, Jablanici, Konjicu te drugim mjestima traži brzu reakciju svih nas. Pozivam sve svoje prijateljice i prijatelje da slijede primjer moje obitelji i mene, te svojom donacijom u skladu sa mogućnostima uplate sredstva za one kojima je pomoć trenutno najpotrebnija putem organizacije Pomozi.ba. Pomozite odmah jer Bosna i Hercegovina nas danas sve treba! Pomoći možete pozivom na humanitarni telefonski broj 17039 ili uplatama na sljedeće račune...', napisao je na društvenim mrežama.

Ranije se oglasila njegova partnerica Jelena Planinić. Na Instagramu je podijelila fotografiju poplavljenih područja uz emotikon srca i ruku koje se mole. Podsjetimo, Jelena dolazi iz Ljubuškog, a od Mamića je mlađa 30-ak godina. Kako je Story ranije doznao, gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan kako bi ga uredili za zajednički život.

Damir Hajdarbasic/PIXSELL 

Atraktivna brineta iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije nekoliko godina dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Šuškalo se da se par zaručio pa čak i vjenčao, no to nikad nije potvrđeno.