'Kakva budala': Marijana Batinić pokazala što njezin suprug Matej uči njihovu kćer i iznenadila sve

Čini se da su se Matej i djevojčica Ena dobro zabavili.

Instagram

Marijana Batinić na društvenim mrežama tek ponekad dijeli posebne obiteljske trenutke, a ovog puta nasmijala je obožavatelje neočekivanim prizorom iz svog doma. 

'Ena je pitala tatu što je to narodnjak... Kako joj nije baš uspio objasniti, odlučio je demonstrirat. Kakva budala', napisala je Marijana ispod snimke u kojoj njezin suprug Matej Pašalić pleše uz jednu narodnjačku pjesmu.

Instagram 

Ova snimka oduševila je sve, osobito zbog reakcije djevojčice Ene koja se smijala i uživala u očevom 'nastupu'. Inače, Matej i Marijana su u skladnom braku od 2015., a uz Enu imaju i kćer Rozu koja se rodila 2020. godine.

Bivši rukometaš nedavno je proslavio okrugli 40. rođendan, a Marijana mu je ovim povodom na društvenim mrežama posvetila emotivnu objavu,

'Ako nešto ne voli to je kad se priča o njemu. Ne voli se eksponirat, ne voli pompu, čak ni euforiju. Jer nakon euforije, kaže, neminovan je pad energije. Teško se otvara, rijetko o sebi progovara, još rjeđe se žali, baš nikad ne plače. Iritantno je razborit, nemoguće tvrdoglav, a upornost mu je najveća mana i vrlina. Ne voli norme i mrzi kad se nešto radi - reda radi. A red je barem jednom godišnje da ga okačim na Instagram i da dobije ‘dedicated’ post. Red je. Ali ja ovo ne pišem reda radi, nego zato što je zaslužio barem nakratko izaći iz sjene i biti zvijezda mog Instagrama', napisala je pa dodala:

'Jer on je zvijezda vodilja mog i našeg života. Naš stožer za vrijeme korone, psihijatar za vrijeme potresa, muž i tata uvijek. Ne znam što sutra nosi, ali danas stvarno mislim da bi naš život bio puno teži i ružniji s manje smijeha, zabave i 'ruganja' da nema njega. Četrdeset mu je godina tek i puno toga je napravio i stvorio u svom životu, a od svega mu je ipak najdraži suhozid. Živi kao poduzetnik, u duši umjetnik.'

Više fotografija Marijane i Mateja pogledajte u galeriji: