'Jednostavno mi je došlo': Danijela Dvornik pokazala liniju u kupaćem pa se odvažila na neočekivani pothvat

Mnogi je cijene zbog njezine iskrenosti i opuštenosti.

Instagram

Danijela Dvornik na društvenim mrežama svakodnevno dijeli isječke iz privatnog života, a pratitelje oduševljava njezin život u Sutivanu na Braču. Udovica kralja funka, Dina Dvornika, sada se odvažila na neočekivani pohvat usred jesni te se odlučila okupati u moru u kupaćem kostimu.

'Ono kad odradiš dva treninga onda možeš i u more. A je*emu mater, šta da vam kažem. Dobro je, more je super, tako da triba. Došlo mi je, jednostavno mi je došlo. Ova dva-tri dana me ne bi Bog natjerao, ali evo danas..', rekla je

Instagram 

Inače, poznato je da Danijela uživa u fizičkoj aktivnosti, a mnogi se dive njenom mladolikom izgledu i vitkoj liniji u šestom desetljeću. Redoviti trenizi i pravila prehrana dio su njezinog svakodnevnog života, a zavidne rezultate ponekad podijeli i na društvenim mrežama.

U ranijem razgovoru za Story otkrila je i kako je smršavjela.

'Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono ‘baš me briga’ i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički.

Također, Danijela često promovira kvalitetu života u 50-ima, a ne skriva da je za njezino zadovoljstvo zaslužan fitness.

'Fitness za žene iznad 50 godina može biti izuzetno koristan za održavanje zdravlja i kondicije. Preporučuje se kombinacija kardiovaskularnih vježbi kao što su brza šetnja, biciklizam ili plivanje, sa vježbama snage, poput podizanja utega ili korištenja vlastite težine za vježbanje' ispričala je svojedobno na društvenim mrežama.

Više fotografija Danijele Dvornik pogledajte u galeriji: