Doznajemo zašto Kolinda nije bila na Jakovljevom rođendanu: Bez nje je slavio u društvu poznatih Hrvatica

Inače ih rijetko zajedno viđamo u javnosti.

ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bivši prvi gospodin Hrvatske, Jakov Kitarović, u petak je proslavio 56. rođendan. Na Instagram profilu poduzetnice Snježane Schillinger tada su osvanule fotografije i snimke sa zabave, a Jakov je izgledao sretno dok su mu uzvanici pjevali 'Sretan Rođendan' na tri različita jezika.

Ipak, mnogi su primijetili da njegove supruge, bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nije bilo ni na vidiku.

Instagram 

Kako Story neslužbeno doznaje, Kolinda je morala izostati s proslave zbog službenog poslovnog puta u Americi, budući da se posvetila karijeri lobistice.

Bivša predsjednica je prošlog tjedna na društvenim mrežama objavila da je otputovala u New York, gdje je sudjelovala na Concordia summitu, dok se prije toga družila s milijarderom Elonom Muskom.

Događaj je okupio svjetske vođe, diplomate i poslovne ljude kako bi proslavili vrijednosti i kvalitete globalnog vodstva’, napisala je Kolinda među ostalim i čestitala dobitnicima.

Facebook 

Zbog poslovnih obaveza u Americi, Kolinda nije uspjela proslaviti rođendan s Jakovom, no čini se da se on dobro zabavio. Društvo mu je, između ostalog, pravila i nekadašnja Kolindina frizerka Renata Vinšek, s kojom je bivša predsjednica do danas ostala u dobrim odnosima.

Jakov i Kolinda u braku su od 1996. godine, a zajedno imaju dvoje djece - kćer Katarinu i sina Luku. Inače se rijetko zajedno pojavljuju u javnosti, a zadnji put smo ih vidjeli na Olimpijskim igrama u Parizu.

Više fotografija Kolinde i Jakova pogledajte u galeriji: