Vlado Kalember otvorio dušu: 'To mi je supruga s kojom živim već jako dugo, ona me podržava'

Omiljeni glazbenik rekao je da je sin Darian njegov najveći ponos i najveća sreća.

Instagram

Dvanaest godina nakon povratničkog albuma 2012. godine, Srebrna krila objavila su novi 'Opasno je ljubit ženu', a frontmen benda Vlado Kalember prisjetio se početaka u tom bendu.

'Odrastao sam u vremenu u kojem je svirati u bendu bilo najveća fora. Važnije nego igrati u Barceloni ili Realu. Tako da sam s 15-16 godina uspio nabaviti gitaru i bjesomučno udarao po njoj. Pjevati sam počeo kasnije. Prvo kao prateći vokal, a kada sam postao profesionalac, počeo sam i ozbiljnije. Zaista nisam u toj dobi maštao da ću biti pjevač, ali kada smo krenuli kao Srebrna krila, ja sam to doživljavao kao, eto, sviram u bendu', rekao je za tportal.

Story Press 

Iako je priznao da razmišlja o mirovini, čini se da još nije spreman povući se.

'Kada sam počinjao, pozornica je bila moja ljubavnica, kojoj sam s puno strasti svraćao tu i tamo. Sada mi je pozornica supruga s kojom živim već jako dugo. Živimo u prekrasnom i vrlo kvalitetnom braku s puno ljubavi, poštovanja i strasti. Ona me podržava i održava da budem maksimalno zdrav i da ne ostarim prerano. Vječno sam joj zahvalan', dodao je.

Dodao je da sin Darian njegov najveći ponos i najveća sreća.

'Često ide sa mnom na nastupe i obavlja posao tehničara. Brine se za puno toga. Ide sa mnom, obavi posao i za to biva plaćen. On odmalena zna da se novac zarađuje. Da, nevjerojatno je koliko mi je fizički sličan. Od najranijeg djetinjstva voli elektroniku, stalno nešto radi, popravlja, mijenja, kupuje. Svi smo jako sretni s njim', dodao je.

Story Press 

Otkrio je i što je on naučio od sina.

'On mi otkriva nove glazbene trendove. Da nema njega, računalo i tablet ne bih ni imao. Jedva sam čekao da naraste, da zajedno idemo na kavu. Vodimo muške razgovore. Imamo iste prijatelje i još puno toga', rekao je, a potom se osvrnuo i na svoj dobar odnos s bivšom suprugom Anom Rucner, o kojem se često piše.

Story 

'I Ani i meni je čudno i pomalo žao što nismo pravilo nego iznimka. Kroz Krila su prošli mnogi svirači, Adi kao prvi bubnjar. Ne sviramo već 45 godina, a i dandanas se često čujemo i družimo. Duško, gitarist, radi na televiziji kao producent. Često se čujemo i vidimo. Dado - gitarist. Često se čujemo i vidimo. Muc, nažalost, više nije među živima. Da jest, sigurno bismo se družili i svirali zajedno. S Pištom sviram već 45 godina. I kad ne nastupamo, gotovo svaki dan (osim ako nije negdje na golfu) pijemo kavu. Pa kako neću s ženom s kojom sam proveo puno lijepog vremena (i danas ga imamo, na prijateljskoj osnovi) i koja nam je rodila dijete!? Mi smo na toj osnovi vezani dok nas smrt ne rastavi!', zaključio je.