'Ako je to napravila, stvarno je jadna': Svi su se pitali zašto Meghan Markle izgleda gore nego ikad, razlog sve šokirao

Vojvotkinja od Sussexa, u subotu navečer iznenadila je javnost nenajavljenim pojavljivanjem na gala večeri koju je organizirala Dječja bolnica u Los Angelesu, a sudeći po komentarima - nisu je očekivali ni organizatori.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meghan Markle vjerojatno dobiva puno pozivnica za velika događanja, no za onaj na kojem smo je vidjeli tijekom vikenda navodno je nije imala, zbog čega nije ni puštena unutra. Vojvotkinja od Sussexa, u subotu navečer iznenadila je javnost nenajavljenim pojavljivanjem na gala večeri koju je organizirala Dječja bolnica u Los Angelesu, a sudeći po komentarima - nisu je očekivali ni organizatori.

Supruga princa Harryja na događaj je stigla sama, odjevena u svoju staru haljinu s potpisom dizajnerice Caroline Herrere, koju je već nosila 2021. godine. Zanimljivo je da vojvotkinje nema ni na jednoj fotografiji sa same večere.

CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako piše People, Meghan se smješkala, fotografirala, davala izjave za medije i razgovarala s medicinskim sestrama koje rade u ovoj ustanovi, a potom ju je 'član osoblja ispratio do stražnjih vrata', a ona je cijelim putem do tamo ćaskala sa svima koje je srela.

Kako se dalje navodi, Meghan se iznenada pojavila kako bi svojim dolaskom podržala važno okupljanje. Još uvijek nema službene potvrde je li vojvotkinja od Sussexa imala pozivnicu, no poznato je da Archewell Foundation, koju su osnovali princ Harry i ona, ne surađuje s dječjom bolnicom u Los Angelesu.

Na crvenom tepihu pozirala je držeći se za ruke s Kelly McKee Zajfen, osnivačicom neprofitne organizacije 'Mom Alliance', koja je na Instagramu podijelila brojne fotografije s gala večeri, a na njima nema Meghan Markle.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Društvenim mrežama šire se komentari da članak koji je objavio People sugerira da je Meghan Markle došla samo kako bi se fotografirala.

'Stara haljina, brzinski make-up i frizura... stvarno je došla neplanirano', 'Kako joj nije neugodno', 'Ako je ovo istina, stvarno je jadna', 'Gle kako se Kelly saginje dok je drži za ruku, žena razmišlja kako da je se riješi', 'Uhvatila je Kelly jer se nada da će ući s njom' i 'Smije li si vojvotkinja dopustiti da ide tamo gdje je ne žele?', samo su neki od komentara koji se množe ispod objave.

Kelly je na Instagramu objavila jednu od fotografija s crvenog tepiha na kojoj pozira s Megan, koju je nazvala jednom od svojih najbližih prijateljica i zahvalila joj na podršci.

Meghan Markle, inače, nema običaj nositi odjeću u kojoj se već pojavljivala, pa je to jedan od argumenata onih koji su uvjereni da nije pozvana na gala večer pa se morala snaći s onim što ima doma, piše Glossy.