Kate Middleton ostala zgrožena kad je vidjela što princ William radi: 'Prava si noćna mora'

Malo su se posvađali pred svima.

Profimedia

Kate Middleton, princezu od Walesa, tek čeka prvo službeno putovanje nakon što joj je dijagnosticiran rak zbog kojeg je primala kemoterapiju. Iako je prije mjesec dana objavila da je završila s kemoterapijama, pred njom je još uvijek dug put pa se princeza tek polako vraća obvezama.

Prethodnih godina, točnije od vjenčanja s princem Williamom 2011., Kate Middleton je sa suprugom obišla brojne zemlje. Između ostalih i Cipar. Tijekom tog posjeta slavni par je posjetio američku vojnu bazu gdje su se susreli s vojnicima koji su praznike provodili daleko od obitelji.

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Obišli su i sobu za odmor, a William je rekao Kate: 'Pazi da hrana ne završi na kauču.' Princeza od Walesa je odgovorila: 'Ti si taj koji stalno ostavlja hranu na krevetu. Ti si prava noćna mora."

Kate Middleton, koja je nedavno prisustvovala važnoj ceremoniji u Windsoru, tako je otkrila Williamovu naviku koja je najviše živcira, prenosi Mirror.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ima još nešto što joj se baš ne sviđa kod supruga, a to je njegova strast prema motociklizmu, pa se boji da taj za nju opasan hobi ne prenese i na njihova sina Georgea.

Ono što se također saznalo o slavnom paru jest da Kate obožava indijska jela s curryjem, te da su tijekom 2017. godine ona i William često naručivali hranu i sami odlazili po narudžbe, piše Žena.