Oženio je samohranu konobaricu: Ponižavali su ga zbog supruge, a ona i s 50. izgleda kao model

Kliknuli su na prvu, a prihvatio je i njezinu kćer iz prijašnje veze.

A LONE WOLF/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok mu najbolji prijatelj, Ben Affleck, prolazi kroz još jedan bolan razvod, glumac Matt Damon nema se na što požaliti. On danas slavi 54. rođendan, a u braku nije imao nikakvih skandala. Doduše, nije im sve uvijek bilo idealno pa je zato sa suprugom Lucianom Barroso (48) odlazio na terapije za parove.

Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Skupa su od 2003., a priča kako su se upoznali oduvijek je interesantna javnosti. Matt je u Miamiju snimao film 'Zauvijek zajedno', a Luciana je tada radila kao konobarica za šankom. Glumac ju je očarao, ali to mu nije htjela priznati jer je imala četverogodišnju kćer iz prijašnje veze i bila samohrana majka pa nije znala kako će reagirati. 

Profimedia 

'Mattova priča je da me primijetio s drugog kraja kluba, a svjetlo je bilo upereno u mene. Pomislila sam, da, to je noćni klub, svjetla su posvuda', ispričala je Luciana prije nekoliko godina. Matt je već tada bio vrlo slavan i ljudi su ga prepoznali pa se sakrio iza šanka i počeo razgovarati s Lucianom, koja se nije dala impresionirati već ga je uposlila. Damonu posao barmena nije teško pao i to zato što se ranije školovao za barmena zbog uloge u filmu. 

Profimedia 

'On mi je te večeri zaradio gomilu novaca na napojnicama jer su ga, naravno svi htjeli vidjeti. Tako se to pretvorilo u stvarno zabavnu noć i 15 godina kasnije - evo nas!', komentirala je svojedobno Luciana. Vjenčali su se 2005., a iduće godine dobili su prvo zajedničko dijete, djevojčicu Isabellu. Ne skriva da je njezino rođenje u potpunosti promijenilo njegov život. Obitelj se proširila 2008., kada je Luciana rodila još jednu kćer, Giju. 

'Prije nisam imao život izvan filmova. Radio bih cijeli dan, išao u teretanu pa spavao. Sada imam svoju sreću i mir pa se jedva čekam vratiti kući s posla', rekao je glumac jednom prilikom. Matt voli glumu, ali isto tako s vremena na vrijeme uzme i pauzu od posla kako bi se posvetio supruzi i obitelji.