Naša bivša misica udala se za 13 godina starijeg: Nedugo nakon su se razišli, a sada je palo pomirenje

Bivša misica u svibnju 2021. godine udala za 13 godina starijeg, a početkom ove godine priznala je da su se razišli nakon manje od tri godine braka.

Privatni album

Bivša misica Annie Šukunda (34) pomirila se sa suprugom Miroslavom Gavrilovićem (47). Izvor blizak paru za Net.hr otkrio je kako se bivši supružnici službeno nikada nisu razveli, a iako su jedan period živjeli odvojeno, Eni i Miroslav nedavno su ponovno počeli živjeti zajedno.

Podsjetimo, bivša misica u svibnju 2021. godine udala za 13 godina starijeg Miroslava Gavrilovića, a početkom ove godine priznala je da su se razišli nakon manje od tri godine braka.

Privatni album 

'Istina je, razvela sam se. Zapravo još smo u procesu razvoda i ne znam koliko će to još dugo trajati, s obzirom na to da sada suci štrajkaju', potvrdila je tada za Večernji list.

Inače, Eni je 2017. godine osvojila titulu Miss Supranational Hrvatske, a od onda se povukla iz manekenskih voda. Tijekom godina se poprilično promijenila, a nikada nije krila svoje estetske intervencije.

Instagram 

'Napravila sam mid facelift, to je kao srednji facelift koji se preporučuje mladim ženama, ženama u srednjoj dobi za zatezanje crta lica. Napravila sam chick lift, cat eye i lip lift. Htjela sam samo vratiti crte lica koje sam imala u mladosti. Zbog pušenja, zbog teške šminke ranije, načina života... To sve nosi svoje, lice se opusti. Jedino je facelift u tom slučaju trajna pomoć', ispričala je jednom prilikom u IN magazinu.