Svi su primijetili da posebno blista: Sandri Elkasević konačno su se ostvarili planovi koje je odgodila nakon vjenčanja

Nakon 10 mjeseci braka, njenoj sreći nema kraja.

Instagram

Naša proslavljena atletičarka Sandra Elkasević, djevojački Perković, trenutno je na medenom mjesecu na Tahitiju sa suprugom Edisom Elkasevićem.

Iako su se vjenčali prije 10 mjeseci, zbog Sandrinih obaveza i planova morali su odgoditi bračno putovanje. Sandra je na Instagramu pokazala kako uživaju na egzotičnoj lokaciji, a njezini pratitelji su primijetili i da izgleda bolje nego ikad.

'Baš si zgodna', 'Predobro izgledaš Sandra', 'Prekrasna', neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotki na kojima pozira u kupaćem kostimu i u maloj crnoj haljini.

Sandra je o planovima za medeni mjesec pričala prije vjenčanja, u studenom prošle godine.

'Prvo ću se udati. Onda je početkom lipnja iduće godine Europsko prvenstvo u Rimu. Velika mi je želja osvojiti sedmu uzastopnu zlatnu medalju na tom natjecanju. Onda su Olimpijske igre u Parizu, pa Hanžekovićev memorijal u Zagrebu i tek onda idemo na medeni mjesec. Sve riskiram da bih bila što bolja na Olimpijskim igrama', rekla je u emisiji 'U povjerenju by Neven Ciganović'.

Podsjetimo, bacačica diska udala se za svojeg trenera. Sandra i Edis bili su 10 godina u vezi kad ju je on 2022. zaprosio u Londonu, a vjenčali su se zadnjeg dana 2023. godine, u krugu obitelji i najbližih prijatelja u Zagrebačkoj Laubi.

Još fotografija sretnog para pogledajte u galeriji: