Velika tuga u domu Miroslava Levaka, oprostio se u suzama: 'S tugom u srcu želim ti vječni mir dok se opet ne sretnemo'

Miroslav se na Instagramu oprostio uz dirljive riječi i nekoliko fotografija iz mladosti.

Story

Suprug Indire Levak, Miroslav, na Instagramu je podijelio tužnu vijest. Naime, preminuo je njegov dugogodišnji prijatelj od kojeg se oprostio uz dirljive riječi i nekoliko fotografija iz mladosti.

'Moj sportski prijatelju, šampione.. Puno smo putovali, družili se, studirali, ali na ovo si putovanje otišao sam i prerano. S tugom u srcu želim ti vječni mir dok se opet ne sretnemo na nekom novom putovanju, počivao u miru', napisao je Miroslav.

Instagram 

Inače, krajem srpnja Indira je iznenadila viješću da se razvodi od supruga Miroslava nakon 11 godina braka.

'Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je tada.

Instagram 

Potom je prije dva tjedna objavila fotografije koje su otkrile da su se zajedno uputili na put. 'Avantura zove me! Via Monaco', napisala je pjevačica u opisu.

Fotografije su potaknule glasine da su se Indira i Miroslav pomirili, no oni ih zasad nisu komentirali. Umjesto toga uživali su na putovanju po Francuskoj i Italiji.