Bivša hrvatska manekenka: Razvela se od nogometaša, a onda je doživjela najveću tragediju

Nakon što se razvela od nogometaša Darija Smoje, sreću je pronašla s poduzetnikom Mirom Radićem.

Igor Kralj/PIXSELL

Bivša manekenka Kristina Bradač Radić danas je dizajnerica, a nakon što se razvela od nogometaša Darija Smoje, sreću je pronašla s poduzetnikom Mirom Radićem

Bojan Zibar 

Njihova veza krenula je 2011. godine. U proljeće 2013. su prekinuli, ali brzo su se pomirili. Par je 2015. doživio najveću tragediju, kad je nakon poroda preminula njihova kći Sofija.

‘Kod mene je sve bilo u redu na pregledima, napravila sam neke testove, slala ih u Ameriku, dijete je bilo zdravo, sve je bilo u redu sa mnom i s njom. No kada sam u petom mjesecu trudnoće došla na redovitu kontrolu, ginekologinja mi je napomenula da imam rizičnu trudnoću, pa sam sljedećih pet i pol tjedana ostala u bolnici na čuvanju. Iako sam strogo mirovala, dobila sam prerane trudove i morala roditi. No beba je bila premala da bi preživjela’, ispričala je Kristina za IN magazin.

Story 

Tada su ona i Miro jedno drugom bili najveća podrška.

Proveo je sa mnom 12 sati u rađaonici, četiri puta na dan dolazio bi sa mnom u bolnicu. Ne znam kako bih sve to izdržala da nema njega. Podrška i ljubav bližnjih, ljudi koje imam oko sebe, uistinu su ključni’, rekla je.

Bojan Zibar i Vedran Metelko  Kristina i Miro Radić

U listopadu 2016. postali su roditelji djevojčice Vivien, koja je također rođena prerano, u 30. tjednu trudnoće, ali je na sreću sve prošlo u redu. Kristina i Miro vjenčali su se 2019. u krugu obitelji i bliskih prijatelja, a slavilo se do jutra u zagrebačkom restoranu.