Čekali su jedno drugo 20 godina: U zrelijoj dobi shvatili su da moraju biti zajedno, a onda je rodila u 48.

Šokirali su javnost tajnim vjenčanjem.

Profimedia

Glumci Daniel Craig (56) i Rachel Weisz (54) upoznali su se prije 32 godine u studiju u Londonu, a isprva je njihov odnos bio strogo poslovan. Vjerojatno nisu ni sanjali o tome da će im život prirediti najljepšu ljubavnu priču. Craig je u to vrijeme bio oženjen škotskom glumicom Fionom Loudon, s kojom je dobio kćer Ellu (32), a razveli su se 1994., nakon dvije godine braka.

Profimedia 

Rachel je 2001. upoznala redatelja i scenarista Darrena Aronofskya, s kojim se 2005. zaručila, a iduće godine dobili su sina Henryja. Ipak, ljubav je pukla 2010., a baš u to vrijeme je i Craig raskinuo zaruke sa Satsuki Mitchell. Već iduće godine u javnosti je odjeknula da su se Daniel i Rachel vjenčali. Bio je to šok za mnoge, a par se odlučio za malo i intimno vjenčanje u New Yorku. U bračnu luku uplovili su kada je Rachel imala 41, a Daniel 43, a onda su 2018. objavili da je glumica trudna. Imala je 48 godina.

Profimedia 

'Daniel i ja smo jako sretni. Stiže nam malo biće. Jedva čekamo upoznati nju ili njega', istaknula je svojedobno za NY Times, a nakon porođaja je Rachel ispričala: 

'Kad sam rodila sina, bila sam sigurna da ću imati najmanje još dvoje djece. Sada, nakon što sam u ovim godinama dobila kćer, znam da neću imati više djece. Prešla sam starosnu granicu za proširenje obitelji', zaključila je i dodala da je njezino drugo dijete 'blagoslov i čudo'. 

Bilo joj je drago što je u zrelijoj dobi zavoljela Daniela, kojeg je znala otprije, ali svejedno nije mogla vjerovati da će se vjenčati i roditi na pragu pedesete. 

Profimedia 

'Mislila sam da se nikad neću udati, to je činjenica. Nikad nisam imala takve ambicije, zapravo je bilo suprotno. Nisam se mogla ni povezati s romantičnim komedijama u kojima je poanta priče brak. Ali onda se to, srećom, jednostavno dogodilo u zrelijem trenutku mog života', objasnila je glumica. O njihovu braku ne voli puno pričati već samo kaže kako je riječ o ljubavi koja se 'jednostavno dogodila'. 

'Ne mislim da je naša veza puno drukčija od ostalih. Mi smo samo pod povećalom javnosti', naglasila je.