Drama tijekom javljanja uživo: HRT-ova reporterka srušila se pred kamerama, izvještavala o velikoj tragediji

Mirela je govorila o tragediji koja se ovog ljeta dogodila i pala u nesvijest.

HRT Screenshot

Reporterka i novinarka HRT-a, Mirela Hunček, srušila se usred javljanja uživo. U Dnevniku je govorila o tragediji koja se ovogljeta dogodila na trajektu Lastovo i pala u nesvijest.U pomoć su joj odmah priskočili kolege koji su bili s njom na terenu, a voditeljica Nika Marjanović Zulim je obavijestila gledatelje kako je kolegici pozlilo.

HRT Screenshot 

'Čini se kako je kolegici Mireli iz Rijeke pozlilo, no doznajemo kako je sada dobro', rekla je voditeljica Nika nakon emitiranja priloga.

Mirela je govorila o zaključku nacrta završnog izvješća o provedenoj upravnoj istrazi u predmetu pomorske nesreće broda Lastovo te navela kako u njemu stoji da Jadrolinija nije uspostavila pitanja o sigurnosti, niti je o tome vodila potrebnu dokumentaciju. 

HRT Screenshot 

'Nadalje, stoji kako rampa na trajektu nije bila osigurana te da članovi posade nisu bili upoznati s načinom rada te rampe. U izvješću stoji kako članovi posade i zapovjednik broda ne snose odgovornost...', izgovorila je Mirela Hunček prije nego što je pala na pod. 

Inače, u medijima se pojavila vijest kako je predsjednik Uprave Jadrolinije označen kao odgovorna osoba za pomorsku nesreću trajekta Lastovo, koja se dogodila 11. kolovoza ove godine u trajektnoj luci u Malom Lošinju, ali za to nema službene potvrde.