Prije dvije godine družio se sa Zrinkom Cvitešić na jahti: Sada se cijeli svijet zgraža nad njegovim gnjusnim zločinima

Naša glumica 2022. godine nije ni slutila da je u društvu takvog čovjeka.

Pixsell/ Matija Habljak

Reper Sean Combs, poznatiji kao P Diddy, uhićen je sredinom rujna u New Yorku i trenutno se nalazi u pritvoru u Brooklynu.

Uz postojeće optužbe za silovanje, seksualno zlostavljanje, reketarenje, seksualnu trgovinu i nasilje, nedavno se javilo još 120 žrtava koje pripremaju tužbu, među njima i muškarac koji je u vrijeme silovanja imao samo devet godina. Teksaški odvjetnik Tony Busby otvorio je telefonsku liniju za žrtve Diddyja Combsa, koja je u 24 sata primila više od 3000 poziva.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Diddyjev slučaj izazvao je veliki interes javnosti i budno se prati diljem svijeta, a o njemu se prije dvije godine puno pisalo i u domaćim medijima, kada je s holivudskom elitom posjetio Hrvatsku.

Reper je 2022. godine ljetovao na našoj obali s Matthewom McConaugheyjem, Woodyjem Harrelsonom, Chrisom Rockom, Wandom Sykes i Sachom Baronom Cohenom. Diddy im se tada zadnji pridružio na luksuznoj jahti Serenity, kojom su obišli Istru i Dalmaciju.

Pixsell/ Matija Habljak 

Na jahti ih je posjetila i naša glumica s uspješnom inozemnom karijerom Zrinka Cvitešić, koja je prijateljica s Harrelsonom, s kojim je surađivala na filmskim projektima.Fotografi su je tada snimili dok se na palubi družila s Woodyjem i njegovom suprugom, a s njima za stolom su sjedili i Diddy te ostatak slavne ekipe.

Pixsell/ Matija Habljak 

Diddyja je tijekom ljetovanja u Hrvatskoj na Korčuli srela i Severina, koju je pritom odmjerio od glave do pete, a i to je ostalo zabilježeno u videu koji je naša pjevačica objavila na društvenim mrežama.