Ona ulovljena s drugim: 84-godišnji glumac ostavio 54 godine mlađu ljepoticu samo 3 mjeseca nakon što mu je rodila sina

Dugo se šuškalo o njihovom prekidu, no sada je stvarno gotovo.

Profimedia

Glumac Al Pacino (84) trenutno promovira knjigu Sonny Boy, nazvanu po nadimku iz njegovih tinejdžerskih dana. U sklopu promocije knjige, koja izlazi 15. listopada, potvrdio je da su on i Noor Alfallah, koja je 54 godine mlađa od njega, službeno prekinuli.

Podsjetimo, od početka rujna se piše kako su Noor i Al prekinuli, i to samo tri mjeseca nakon što su dobili dijete.

PATRICK T. FALLON / AFP / PROFIMEDIA 

Tada su poručili kako su se međusobno dogovorili oko skrbi za dijete. Kako je pisao Page Six, sud u Los Angelesu je presudio kako Pacino mora bivšoj partnerici platiti 110.000 dolara unaprijed, odnosno prije nego što počne plaćati alimentaciju.

Zatim 13.000 dolara za patronažnu sestru te da mora podmiriti sve zdravstvene troškove koji već nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem. Holivudski glumac mjesečno će plaćati alimentaciju 30.000 dolara, a godišnje mora uplatiti i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svojeg djeteta.

WAVYPETER / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA 

Ukoliko će uspjeti plaćati alimentaciju do 18. rođendana svojeg djeteta, glumac će kroz godine isplatiti skoro 6,5 milijuna dolara. Sud je također odlučio kako Pacino i Noor dijele skrbništvo nad djetetom, no dijete živi s majkom.

Kasnije je objavljeno da su i dalje skupa, no ljubav ipak nije potrajala.